O lume pentru laptop

Face eu ce fac si tot la vechiul PC apelez. Nu prea imi e la indemana deloc cu laptopul, tableta sau alt device modern cu care m-am pricopsit de-a lungul timpului. Desktop-ul PC este tata lor si pentru mine asa va ramane mereu.

Practic, pentru tot ce am nevoie sa scriu, sa socializez si sa administrez cele cateva blogulete pe care le detin, imi este de ajuns.

Totusi , ca orice lucru pana la urma, mai necesita cateva imbunatatiri,  ceva modernizari, atatea cat se pot face. Vorba aia : ,,Nu te las, nu te las, dar nu ma lasa nici tu,,…

De la un timp, imi cam schioapata si sunt nevoit sa imi fac de cap cu laptop-ul. Nu e cine stie ce , e un Asus.  Incep sa ma invat si parca parerea mi se schimba, vis a vis de chestia cu PC-ul.  E, hai ca nu-I cine stie ce. Tot in romana scriu pana la urma si tastatura parca lucreaza altfel.

Insa , sunt nevoit de la un timp sa stau cu el la incarcat la birou . As vrea totusi sa-l tin in pat, sa urmaresc un film dintr-o pozitie mai confortabila.

Pentru asta aveam nevoie de o baterie buna care sa fie compatibila si de durata, nu ?  Din cautari in cautari , am gasit pe LaptopGarage, baterie laptop Asus la un pret mai redus decat oriunde . Este un site de profil si pune in lumina cele mai bune preturi pentru component de laptop.

model-asus-a52f

Si ca sa nu se inece,  am plusat si mi-am pricopsit laptop-ul si cu o oferta cooler pentru laptop.  Garantie 12 luni, transport gratuit, ce mai, nu iei in fiecare zi ,, haine noi si lenjerie pentru laptop,, nu ?

a52

Si parca mi-ar face figuri si mouse-ul. Pe unde am trecut, am vazut din ce in ce mai des mouse wireless. Eu de ce nu as avea ? Asa ca tot pe LaptopGarage.Ro caut un pret mouse laptop si ma pricopsesc cu tot ce am nevoie.

mouse-logitech-m325

Deocamdata, desktop-ul PC , mai poate astepta….

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.