Cu Ultra Master esti ultra sigur

Au un domeniu principal si anume  Telecomunicatiile. Ultra Master Pro este o companie infiintata in anul 2001  cu un portofoliu de clienti care au adus un aport destul de propice .

Din punctul meu de vedere, consider ca o camera de supraveghere, si nu numai o camera ci orice alta metoda tehnologica de supraveghere, este de bun augur la casa omului, de orice fel. Fie ca este un apartament, o casa sau institutie, alarma, inregistrarea video , orice alt sistem de securitate poate fi oricand o protectie destul de benefica

Nu de multe ori, cazurile de furt, efractie, agresiune si alte infractiuni ar fi dat multa bataie de cap celor in cauza de a le rezolva daca nu ar fi fost aceste tehnologii salvatoare, sistemele de supraveghere si securitate.

O intamplare face ca un coleg al meu sa detina un recorder dvr . O camera video montata de profesionisti  si cu echipamentul DVR, pare o idee de o deosebita siguranta. Un dvr este folosit pentru monitorizare, inregistrare si salvarea inregistrarilor cat timp camera este in functiune. Asa cum am spus, am vazut la acest prieten diferite inregistrari din curte acestuia, ata pe timpul zilei cat si noaptea. De la smulsul T-urilor si suportilor de rufe de catre niste ,, negutatori de fier vechi,, pana la cei care sprijineau gardul sau isi satisfaceau diferite necesitati in gradina.  Bineinteles ca erau doar niste chestii amuzante, insa te poti gandi pana la posibilitatea intrarii prin efractie si furtul altor bunuri.

Banner_QS494-SCMF6020

Si nu in ultimul rand, alta tehnologie pusa in valoare  este cea a unitatilor mobile montate pe vehicule si monitorizare gps. Aceste unitati  pot receptiona semnalul GPS, pot fi montati si conectati diferiti senzori cum ar fi : butonul de panica, senzorii usilor, antifurt-monitorizare alimentare, motor, etc

Dealtfel prin sistemul GPS pot fi transmise date catre serverul care monitorizeaza vehiculul. Acest server este operational permanent. Aceste echipamente pot fi montate atat pe masina cat si la purtator.  Aceasta aplicatie de monitorizare poate fi accesata de la orice PC conectat la internet.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.