Termeni si conditii

Utilizarea , urmarirea si serviciile oferite pe acest website sunt disponibile cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos :

SimpluDeTot.com , ofera continut si informatii cu caracter informativ. Cu toate acestea isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona accesul pe acest site al vizitatorilor care nu respecta termenii de utilizare.

Continutul se adreseaza utilizatorilor de toate varstele. Nu poate fi copiat, downloadat, procesat sau distribuit sub alte forme decat cele legale prin comment-uri, discutii si siteuri de socializare. Folosirea continutului in alte scopuri  decat cele mentionate este interzisa.Se pot folosi articole sau nume care apartin  clar autorului , in acest caz mentionand  sursa articolului de baza, adica link spre siteul Simpludetot.com

Deasemenea , site-ul  SimpluDeTot.com  contine link-uri catre alte siteuri si pagini web care pot fi de interes pentru vizitatori.  Totodata, sunt permise schimburile de link-uri cu alte pagini web  care respecta  continutul decent permis .

Websiteul poate fi accesat fara ca utilizatorul sa introduca date personale pentru autentificare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.