Cotea Razvan capteaza amintirile oamenilor in fotografii profesionale

Toti ne dorim sa ne captam amintirile in fotografii, deoarece doar asa mai avem posibilitatea sa ne uitam peste ele si sa le rememoram. Este foarte apreciata si practicata meseria de fotograf. Fotograful este acea persoana care se ocupa de executarea fotografiilor, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula, sau mai nou inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD. Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei.
Exista 4 tipuri de fotografi, dupa cum urmeaza:

– Fotograful amator este cel care face poze din placere pentru a-si aminti evenimentele, locurile sau prietenii fara intentia de a vinde imaginile altora. In aceasta categorie ne-am putea incadra toti, pentru ca, mai mult ca sigur, toti am facut fotografii de acest fel cu telefonul mobil.
– Fotograful profesionist este mai degraba cel ce face fotografii pentru o sesiune si cu o taxa de cumparare a imaginii, prin salariu sau prin afisarea, revanzarea sau utilizarea acestor fotografii.
– Un fotograf profesionist poate fi un angajat, de exemplu la un ziar, sau poate contracta pentru a acoperi un anumit eveniment planificat, cum ar fi nunta sau absolvirea, sau pentru a ilustra o publicitate. Fotoreporterii sunt profesionistii care, prin activitatea lor, aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare, precum: evenimente politice, razboaie, aspecte sociale, evenimente deosebite si multe altele.
– Nu in ultimul rand, fotograful de nunta este acea persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit de celelalte tipuri de fotografi, datorita experientei sale in acest domeniu. De cele mai multe ori, mirii nu cunosc datinile si obiceiurile nuntilor iar fotograful are rolul de a-i „indruma” pe acestia pe tot parcursul evenimentului.

Un fotograf de nunta pe care merita sa il cunoasteti si la care merita sa apelati este Cotea Razvan, pe care va invit s ail cunoasteti accesand urmatorul link: https://www.cotearazvan.ro/fotograf-nunta-pitesti. Despre Cotea Razvanva po spune ca: este un om foarte pasionat de meseria pe care o practica de foarte multi ani, timp in care a reusit sa castige o vasta experienta in domeniu. In acest fel, a reusit sa ofere clientilor lor cea mai buna experienta si cele mai reusite fotografii de la evenimentele speciale din viata lor.

In ceea ce priveste fotografiile realizate de el, acestea nu doar ca surprind momente si evenimente din viata, ci surprind emotia de pe chipul oamenilor, emotie care este transmita prin prisma fotografiei in sine. Practic, daca te uiti la fotografiile realizate de el, vei simti o anumita emotie, in functie de ceea ce vizualizezi. Si nu multi fotografi reusesc sa transmita capteze emotiile de pe chipul oamenilor, asa cum reuseste Cotea Razvan.

Un mic sfat, daca vreti sa apelati la serviciile unui fotograf profesionist de nunta: luati contact cu acesta din timp si rezervati-i serviciile, de preferabil, cu cel putin 4 – 6 luni inainte, deoarece agenda sa este una extrem de incarcata. Si doar nu vreti sa ramaneti fara serviciile sale, nu-i asa?
Daca alegeti sa colaborati cu Cotea Razvan, trebuie sa stiti ca veti avea parte de o colaborare amiabila, chiar intr-o atmosfera prietenoasa, iar sedintele foto realizate de el vor fi o reala placere. Nici nu o sa simtiti cum trece timpul cu acesta! El este omul ‘’din umbra’’ care se afla peste tot, pe tot parcursul evenimentului, astfel incat sa fie sigur ca nu ii scapa niciun amanunt sau niciun gest de-al invitatilor.

La final, acesta va va oferi cel mai frumos album foto, realizat din materiale rezistente de cea mai buna calitate, astfel incat acesta sa aiba garantie pe viata. Si este un ‘’jurnal vizual’’ memorabil, pe care il puteti lasa mostenire si copiilor si nepotilor vostri, ca sa stie si ei cum s-a desfasurat cel mai important eveniment din viata voastra.
Despre Cotea Razvan s-au spus si se spun numai cuvinte de lauda, pentru ca el chiar pune suflet in ceea ce face. Asadar, daca vreti un fotograf care sa le faca ‘’pe toate’’ atunci el este alegerea ideala. Daca vreti sa va faceti o parere mai buna despre cum lucreaza, atunci trebuie neaparat sa ii consultati portofoliul online, deoarece fotografiile sunt cele care pot sa spuna mai multe, decat ar reusi vreodata cuvintele sa o faca.

Pentru cel mai frumos eveniment din viata voastra, un fotograf de nunta cu experienta bogata in domeniu este cea mai buna solutie pe care o puteti alege, fiind, de asemenea, o investitie care isi merita toti banii. O fotografie de nunta trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a asigura mirilor si invitatilor de la nunta cea mai placuta experienta de care ei pot avea parte si singura care poate capta amintirile pentru o viata. Fotografia de nunta se distinge mult de alte tipuri de fotografie, deoarece aceasta implica alte rigori si nu trebuie sa fie un compromis pe care sa il faceti pentru o suma mai mica de bani, platita unui fotograf. A face fotografie de nunta este o responsabilitate destul de mare pe care nu si-o asuma oricine. Cert este ca nimeni nu isi poate permite sa strice acest moment minunat din viata unui cuplu.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.