Cadoul aer-conditionat-inverter.ro pentru Asociatia „Ana si Copiii”

Fiind o companie profesionista din domeniul instalarii si comercializarii de produse termo-sanitare si de ventilatie(aer conditionat coloana , multisplit si caseta) compania Aquarys implica activ in comunitatea din care face parte si doreste sa vina in ajutorul tuturor celor ce au nevoie. Astfel, in luna aprilie, compania a oferit cadou Asociatiei „Ana si Copiii” montarea gratuita a doua unitati de aer conditionat primite in dar de catre acest Centru.
Personalul calificat din cadrul companiei a depasit, in cei peste 10 de experienta, numarul de 5000 de sisteme de aer conditionat instalate, lucrari ce include montajul de sisteme de climatizare  comerciale de tip coloana si de tip duct, sisteme de ventilatie, aparate VRF, unitati multisplit si nu numai. In acest mod, compania a castigat increderea a numeroase persoane si institutii, fiind capabila sa ajute in cele din urma Asociatia „Ana si Copiii” prin instalarea gratuita a celor doua aparate de aer conditionat ale Centrului.
Asociatia „Ana si Copiii” este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit ce activeaza in domeniul protectiei copilului si familiei, ingrijindu-se astazi de un numar de 200 de copii si 100 de familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu si Buzau. Prin intermediul programelor educationale, de asistenta sociala, medicala si juridica, a activitatilor de recreere si socializare, si prin multe alte activitati menite sa sensibilizeze societatea, Asociatia „Ana si Copiii” incearca sa previna abandonul familial si pe cel scolar.

climatizare ana si copiii
Sursa foto : www.anasicopiii.ro

Compania Aquarys a fost cladita pe valori puternice precum profesionalism, seriozitate si incredere in valorile societarii din care face parte, de aceea aceasta se implica in diversele activitati sociale ce au drept scop promovarea educatiei si a valorilor familiale. De aici si colaborarea cu Asociatia „Ana si Copiii” si cu alte entitati ce au acelasi scop si ce au la baza valori si credinte asemanatoare sau identice cu cele ale firmei.
Aer-conditionat-inverter.ro doreste sa cladeasca o lume mai buna, nu numai prin oferirea directa a celor mai bune servicii si produse, ci si prin actiuni indirecte, precum alaturarea si sustinerea unor cauze indreptate spre imbunatatirea conditiei unor grupuri defavorizate. Punand la dispozitie resursele pe care le are la indemana, compania aceasta doreste sa produca o schimbare in bine in societatea romaneasca si sa ofere o sansa la o viata mai buna celor ce au absoluta nevoie de acest lucru.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.