Excursii cu aerotravel

Se apropie timpul vacantelor , concediilor si sezoanelor estivale , motiv pentru care cu totii ne dam un prilej de a visa la calatorii si destinatii turistice cunoscute sau necotrobaite pana acum .

Sa fiu sincer, una dintre destinatiile care m-au frapat cumva, datorita insemnatatilor istorice, Legendelor Olimpului care mi-au animat copilaria, ar fi Grecia. Locurile par intotdeauna acoperite de caldura si linistea unor arce solare, un tinut unde parca si acum zeii se ingrijesc de vitalitatea si structura sa.  Un loc unde as vrea sa fiu cu tot dinadinsul ar fi insula Lefkada, o insula cu peisaje incredibile, ape exotice  si plaje  ( unele mai greu accesibile ) insa merita tot efortul. Spectaculoase, cu ape limpezi, clare, apa ideala pe tot timpul verii pana toamna aceste plaje sunt potrivite pentru a alege destinatia perfecta pentru concediu.  Insist sa caut si gasesc aici cateva  oferte Lefkada si bineinteles ca asteptarile nu sunt mai prejos.

insula lefkada

Sincer, nu am mers niciodata cu avionul insa multi dintre prietenii mei care au fost plecati sau lucreaza in strainatate m-au incurajat sa o fac .

Si cand te gandesti ca unii fac asta zilnic sau la doua trei zile. Bineinteles, pe timpul calatoriilor de afaceri. Cine nu are o afacere, sa-si faca, si asa va merge mai des cu avionul.

Cred ca prietenii mei din Anglia vor fi fericiti sa afle ca m-am hotarat totusi sa le calc pragul. Mai am timp sa ma hotarasc daca sa merg cu masina sau cu avionul si imi fac cumva si o idee despre cat m-ar costa trei bilete  avion Londra. Destul de acceptabil daca ar fi sa aleg ca orice muritor un lowcost. Cine stie…

Si printre planurile de vacanta ar putea intra si Italia, unde Verona s-ar situa pe primul loc intre perindarile ce mi le-as dori. Orasul din care Shakespeare si-a luat panorama si ideea pentru faimoasa ,, Romeo si Julieta,,  si-ar putea face loc printre picanteriile bagajului de destinatii turistice pentru vacanta.  Caut bilete de avion Verona si observ ca drumul cu avionul se poate face la punct fix, Bucuresti- Verona.

Insa , acestea sunt doar cateva dintre ideile destinatiilor si de transport oferite de Aerotravel.ro. Pe site, va puteti calcula automat costul catre locatiile unde vreti sa va petreceti  concediul, vacanta, imagini si detalii despre regiuni , idei si ponturi despre locurile care merita strabatute…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.