Mai comod cu Komoder

Cateodata  , simt ca imi plesneste cate un inel al coloanei vertebrale de atata stat pe la calculator, imi amortesc picioarele si mainile imi joaca cate o festa apasand tastatura numai in dodii.

Atunci , simt ca este momentul sa mai fac cate o pauza, sa ma intind , sa ies si sa ma destind altfel decat as putea-o face in fata calculatorului. Bineinteles, ca pe primul plan ar fi ceva miscare , sport, mancare sanatoasa .

Insa cel mai relaxant lucru pe care l-as putea face in aceste momente, este o plimbare cu masina pana la un Mall , unde stiu eu ceva magic, ceva deosebit , in stare sa ma scape de coloana amortita si picioarele greoaie. Un fotoliu de masaj, care este practic simplul motiv  de a vizita Mall-ul.

Pana la urma , doua fise sau o bancnota si trupul meu e pe cale sa aiba aptitudini de superman sau erou de filme. Modelarea sub forma masajului imi da o dispozitie si imi incarca bateriile pentru inca o perioada buna .

Totusi , parca si asa, sa ma duc mereu la masaj… Incep sa ma gandesc la faptul ca ar trebui sa il am eu , personal, acasa.  La ultima vizita m-am uitat mai atent si am observat ca  respectivul fotoliu era un fotoliu cu masaj Sanyo.  Un aparat complet cu masaj pentru spate, picioare  intr-o pozitie de  masaj antigravitatie.

fotoliu-cu-masaj-Sanyo-HEC-A3700K-3

Iau numele distribuitorului  de scaune cu masaj si odata ajuns acasa vreau sa ma edific in ce masura as putea devein  proprietarul fericit al unui astfel de scaun.

Intr-un final, intru si cer o oferta de pret pentru unul din fotoliile care mi-ar placea. Este unul din gama de fotolii cu masaj Panasonic.

fotoliu-cu-masaj-Panasonic-EP-MA59-3

 Fotoliile Panasonic au o tehnică de masaj deosebită şi un design pe măsură. Cu ajutorul celor 4 programe predefinite şi a celor 8 moduri manuale, acest fotoliu cu masaj asigură utilizatorului un masaj eficient, având atât efect terapeutic, cât şi de relaxare.

Eu astept oferta…!!!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.