Cum a trisat Mitsubishi la testele de consum

Volkswagen pare sa mai fi tras dupa el si alte mari companii producatoare auto de top in scandalul ce dezvaluia modul de incadrare a emisiilor si consumului de carburant. Mitsubishi tinde sa fie si ea un aliat al neregulilor de gen. Angajatii Mitsubishi au dezvaluit intr-o declaratie de presa ca testarile in ceea ce priveste optimizarea consumului nu au fost facute in modul corespunzator.

Astfel, 620.000 de masini din care doua modele Mitsubishi ( eK Wagon si eK Space) si doua pentru Nissan ( Dayz si Dayz Roox) sunt suspecte de fraudarea acestor teste. Pentru acestea, producatorul nu ar fi plasat greutatea normala in compusul masinilor pe timpul testelor, aducand o valoare a consumului mai mica fata de cea normala.

Intrebarea care se pune acum, este daca aceste probleme se pot remedia si in ce mod. Practic, consumul este una dintre conditiile de baza in alegerea unei masini. Lucru care pune la grea incercare modul de achizitionare a unei masini, in conditiile in care multi dintre noi nu ne-am fi gandit niciodata sa cantarim o masina la achizitionare, nu?

Vezi alte surse ale articolului…

consum combustibil

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.