Prevenirea gingivitei

Se spune ca femeile insarcinate sunt cele mai frumoase si dragute. Este normal sa fie asa  cand stii ca tin in pantec rodul unei iubiri , o minune care va face oricarei familii viata mai implinita. Totusi, pe timpul cat se confrunta cu problema sarcinii, femeile sunt predispuse la cateva probleme care pot fi mai mult sau mai putin daunatoare atat celui mic cat si lor .

appliances_habitsUna dintre problemele cu care se confrunta femeile pe timpul sarcinii este gingivita de sarcina. Deseori, multe dintre acele femei, sotii sau rude care ne fac viata mai frumoasa , daruindu-ne copii sau nepoti, se zbat intr-un inevitabil mod cu bolile de dinti datorita alimentatiei si adunarii de resturi alimentare in exces.  Practic, acestea nu fac altceva decat sa duca la inflamarea gingiilor datorita dezvoltarii anumitor bacterii.

Practic o gingie inflamata poate aparea datorita sistemului imunitar destul de slabit pe timpul sarcinii si nu numai. In tot acest timp este foarte indicat spalatul pe dinti frecvent si consultarea unui stomatolog. Practic, doar acesta isi poate da verdictul in cazul aparitiei unei infectii , in acest caz o infectie dentara .

Cele mai mari probleme in materie de infectii, afectiuni ale dintilor , apar in general  inca de mici. Odata aparute , acestea pot fi remediate daca se consulta un medic specialist si se urmeaza diferite tratamente ortodontice . Multora dintre tineri si nu numai li se va parea oarecum jenant aceste tratamente , daca tinem cont ca acestea constau in purtarea unor aparate speciale. Destinat copiilor, adolescentilor dar si adultilor,  un aparat dentar invizibil poate fi usor de purtat, insa util atata timp cat prezentul se va gasi intr-un zambet frumos, aliniat si  apreciat ….

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.