Pentru o firma este ideal sa colaboreze in orice moment cu Realcont

Imi place sa merg pe firul denumirilor satelor si oraselor si sa constat ca exista o legatura intre una dintre particularitatile acelei asezari si numele ei. Fenomenul este similar si in cazul unor pseudonime, cum este cazul poetului Arghezi, care si-a ales acest nume de scena literara, gandindu-se la veche denumire a raului Arges.
In calitate de creator, el a dorit sa irige o campie intrega de idei prin opera sa plina de filosofie. Poezia si proza sa aduc multa prospetime in peisajul literaturii, fiindca inoveaza.

Dar https://www.realcont.ro ce exprima oare?

1. Incredintarea clientilor ca in orice moment vor sti exact contul real pe care se pot baza si pe care il au in banca.
Ma gandeam ca acest lucru este dificil si pentru o persoana particulara, care obisnuieste sa achite cu cardul multe dintre servicii si produse. Nu se poate tine evidenta tuturor cheltuielilor, ci numai cand ceri chitanta cu soldul de la ATM, vezi clar ce suma mai ai pe card.
Iti imaginezi cat de vigilent trebuie sa fie contabilul unei firme mari sau al unei societati, sa stie exact pe cati bani se poate baza managerul sau proprietarul sa investeasca sau sa faca diferite plati! Evidentele corecte pana la ultimul banut reprezinta fundamental unei functionari normale a unei afaceri.

2. Experienta si priceperea in evidentele contabile, fiindca firma ofera servicii de contabilie de 16 ani, fara greaseala si unor firme cu sute sau chiar mii de angajati.
In 16 ani de colaborari nu a existat o plangere din partea clientilor, in concluzie, serviciile au fost ireprosabile, chiar daca evidentele contabile si alte lucrari au fost solicitate in regim de urgenta.

3. Asigurare in cazul unei greseli profesionale. In cazul in care reprezentantii firmei vor gresi, clientii vor fi despagubiti pana la ultimul banut. Trebuie subliniat faptul ca nu sunt multe firme de contabilitate in tara si in strainatate care au asigurari, cum au cei de la Realcont.ro.

4. Cele mai bune servicii contabile, la preturi corecte, obtinute cu economii mari, fiindca totul se face online si nu este cazul sa se puna un birou la dispozitia contabililor.
Contabilii lucreaza pe computerele lor, de la firma prezentata mai sus sau de acasa, consuma energia lor si nu asteapta prima de vacanta sau de sarbatori, nici achitare asigurarilor pentru pensii sau asigurarea de sanatate.

5. O serie de oportunitati la semnarea unui contract pe termen mai lung, dupa cum urmeaza: pentru un contract semnat pe 2 ani, 3 luni de evidente contabile gratuite, la un contract semnat pe un an, o luna de gratuitate si reduceri de preturi de 50% la servicii, la un contract semnat pentru prima data pentru 3 luni.

6. Asumarea raspunderii in fata organelor de control si asigurarea ca firma care colaboreaza cu Realcont.ro nu va plati niciodata vreo amenda, fiindca lucrarile vor fi facute la timp si perfecte.

Tragand linie la totalitatea cheltuielor prin intermediul carora se asigura servicii de contabilitate, de resurse umane sau de administrare imobil, se va constata ca sunt la jumatate de pret, cat ar costa existenta departmentului de contabilitate in firma sau in societate.
Atat solicitarile, cat si documentele cerute sunt trimise prin e-mail, deci rapiditatea serviciilor este garantata, mai ales ca o echipa de contabili se ocupa de ele. In cazul in care din diferite motive, un contabil de la Realcont.ro nu poate lucra, colegii lui tin evidentele contabile in locul acestuia, asa ca disfunctii nu vor aparea.

Intr-o firma cu serviciu autonome de contabilitate, absenta unei persoane din departament se resimte la nivelul intregii unitati. Unde sunt doi-trei contabili este mai usor, dar ce face angajatorul, cand exista un singur contabil care tine evidentele, iar acesta se imbolnaveste grav?

Este difici sa fie format un alt salariat care sa-l suplinesca pe cel indisponibil.
Firma pune in centru atentiei clientul, pe care il respecta si pentru care lucreaza la superlativ.
La Realcont.ro se lucreaza de la ora 8,30 la 17,30 de luni pana vineri, serviciile fiind de nota 10.
Exista mai multe modalitati de contactare a reprezentantilor firmei, iar clientii sau cei care doresc diferite informatii legate de contracte si servicii le obtin repede.

[junkie-alert style=”grey”] Daca doresti un contract pe termen lung cu cei mai buni contabili din tara, poti suna la numarul de mobil: 0740.02.16.70, pe fix la 021.796.59.06, le poti scrie un e-mail sau poti completa formularul online pus la dispozitia vizitatorilor. Relcont.ro face parte din cele mai prestigioase organizatii de contabilitate din tara si poseda certificarile Iso care garanteaza cultura calitatii in firma respectiva. [/junkie-alert]

Firma care are nevoie de un contabil pentru o perioada de timp limitata poate solicita serviciile Realcont, fiindca ar fi mult mai greu sa gaseasca un specialist pentru atat de putin timp, iar cheltuielile ar fi mult mai mari.
Contabilii cu 16 ani de experienta nu mai au nevoie sa fie formati la fata locului, ci pot incepe lucrul de maine.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.