Goana dupa aur sau cum tranzactionezi online

bijuterCum cel mai de pret metal al timpurilor este aurul, ma gandesc sa identific cate ceva din din secretele tranzactionarilor, vanzarilor sau prelucrarii acestuia. Nu este de ascuns lucrul ca majoritatea ,, oamenilor liberi,, folosesc pretiosul metal in scopuri cu totul altele decat i-ar fi destinat. si anume, amanet, vanzare, toate se invart in jurul valorificarii pe cat de mult posibil si potential de ajutor.

Dar pe langa aur, se pot valorifica altfel de pretiozitati, cum ar fi platina  sau argintul. Bineinteles, ferice de cel care le detine si are parte de a le purta sub orice forma.

Dar ce faci cand ai in posesie diferite obiecte precum : ceasuri, brose, dinti din aur, fragmente de bijuterii , nu mai zic de lingouri din aur sau alt fel de obiect din metalul pretios.

Ei bine, aici intervine Active Gold, o mica industrie daca as putea spune, unde obiectul tau, poate fara de valoare, rupt, deteriorat, sters, poate face o diferenta in monetizarea proprie. fata de serviciile de amanet unde de cele mai multe ori, clientii nu isi mai pot recupera sau rascumpara bijuteriile ( facand ca acest lucru sa devina un beneficiu pentru proprietarii caselor de amanet),  Active Gold  foloseste cea mai practica solutie pentru a vinde aur in termenii cei mai legali din Romania.

Spre deosebire de alti cumparatori,  Active Gold , ofera cel mai bu n pret celor care vor sa-si vanda diferite bijuterii sau fragmente din aur, argint sau platina, la pachet cu orice informatie si consultanta asupra tranzactiilor cat mai benefice.

Daca detii mai multe bijuterii si vrei sa ai ceva personalizat si sa te afli printre magnatii care detin un lingou de aur, te poti alege cu o oferta destul de avantajoasa…

Varianta de colaborare este destul de simpla :

-Trebuie doar sa vii cu obiectul ( obiectele) din aur la sediu din Bucuresti, Str Tabacarilor, nr 7

– se va incheia un contract de vanzare cumparare

– se va evalua cantitatea

– Se va topi aurul si se va turna sub forma unui lingou- ( se asista la intreaga procedura)

– lingoul se va analiza si expertiza impreuna si se va stabili valoarea metalului, si se va plati valoarea sa…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.