Dim mirajul Deltei

Nu am fost niciodata in Delta. Spre rusinea mea, exact asta e adevarul . Nu stiu cum s-a facut , insa de atatea ori, in drumul spre concediul de la mare, dupa trecerea cu bac-ul pe Dunare inspre Tulcea, aveam sa trec pe langa cea mai minunata zona si ecosistem din tara noastra si apreciata de straini. Si imi clateam ochii din masina, cu gandul ca poate vreodata, voi avea ocazia sa imi petrec cateva zile in aceasta oaza de placere .

Cateva impulsuri mi-au dat si vreo doi colegi , care se laudau care mai de care cu diverse activitati petrecute in Delta Dunarii. Pentru mine, slabiciunea in ale pescuitului, cred ca ar pune capac la tot sejurul.

Cei in cauza imi povesteau cum iti poti petrece timpul vizitand diverse obiective , o plimbare cu barca sau pentru pasionati , birdwatching  , cu un hotel plutitor in cautarea celor 331 de specii de pasari stabilite in minunata delta.

Pentru simpla relaxare poti face o inchiriere de ambarcatiune in Delta Dunarii . Cum ar fi sa poti fi pentru cateva ore, proprietarul unei ambarcatiuni, dotate cu bucatarie,baie, dus, marinar si conducator sau chiar si un ospatar care sa iti indeplineasca orice dorinta pentru a evita ,, deshidratarea,,…Si pe langa toate astea, poti calatori si aprofunda aproape toate cotloanele cunoscute sau mai putin cunoscute dintr-o salbaticie placuta.

nava hotel delta

Si unde mai pui, ca aici pot gasi ceea ce ar face sa nu-mi lipseasca marea. Sporturile nautice in Delta Dunarii , pot fi la inaltime. O tura cu banana ( tubing), cu placa sau ski jet-ul, caiac canoe sau ski-ul nautic, pot face in locurile amenajate sa pretuiesti si sa traiesti din plin o adevarata vacanta in Delta…

sport nautic

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.