Utilitatea serviciilor de securitate

Unul dintre cele mai utile si moderne servicii de siguranta as putea spune.  Am urmarit intr-o emisiune  de stiri cateva dezvaluiri ale unor infractori de talie, hoti de locuinte si uneori chiar  foarte periculosi atunci cand sunt prinsi in flagrant.

De ce sa nu recunosc, chiar m-a impresionat nonsalanta cu care unul dintre acestia dadea cate ceva ,, din casa,, . Cum se recunoaste o casa a caror stapani sunt plecati pentru mai mult timp sau doar in weekend sau concediu, ce fel de casa este  si cum isi dau seama daca merita sa dea un buf , stabilirea si urmarea regulilor dinainte bine stabilite cu mult timp in urma in care isi fac o idee si planul de bataie.

Si chiar asa, sunt sute sau mii de cazuri in care s-au reclamat furturi, dar hotii nu-s si pace. Si atunci, indraznesc sa-mi pun mie si sa adresez  o intrebare  celor cu buba: Fratioare, daca te stii oarecum , mai impopotonat la stare decat altii, de ce nu faci ceva sa-ti iei de-o grija ?

Ca idei si solutii, numai sa nu vrei  nu dai de ele. Dau o cautare  sa-mi fac o idee pentru o camera de supraveghere .  Gasesc absolut orice pe cateva siteuri dar unul de specialitate si care intr-adevar, prin caracteristicile, tarifele  si modul de prezentare , pare destul de serios si bine cotat.

Logo_MasterSecurity_12ani

Unul din cei mai noi pasi spre domeniile ce privesc masurile si sistemele de securitate in general, a fost facut de catre Ultramaster.Ro in 2005 cand a obtinul licenta pentru proiectare, instalare si lucrari de mentenanta a acestor sisteme.

Proiectele si solutiile celor de la Ultramaster, si-au gasit folosinta si aplicantii atat in obiective mici , rezidentiale cat si retele de magazine comerciale , unitati militare , etc.

Solutiile tehnice au fost din ce in ce mai evoluative si cu grad de dificultate din ce in ce mai mare , proportional cu experienta acumulata, tehnica si logistica superioara.

Cu o varietate de tehnologii in ceea ce priveste nu numai securitatea ci si usurinta desfasurarii in conditii mai moderne a utilitatilor : automatizari usi garaj ( lucru care sa nu-mi spuna cineva ca nu i-ar surade ), automatizari porti batante sau culisante, terminale de pontaj ( cine are angajati destui si sa scape de stresul pontajului), sisteme video, sisteme alarme, etc.

Online din 2006, Ultramaster.Ro, face ca toate prturile sa fie cat mai corecte, privind atat caliatatea cat si folosirea acestora. Pe langa toate acestea, se pot obtine chiar consiliere in alegerea cat mai corecta a sistemului potrivit, , suport tehnic, instalare si mod de utilizare…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.