Cadoul potrivit in imagini

Ca tot e vraiste mare in alegerea cadourilor pentru marele Valentin, eu sincer, merg dintotdeauna pe premiza ca o imagine este o amintire care face mai mult decat o mie de cuvinte.

Vad intotdeauna pe diferite siteuri de profil fel de fel de fotografii si nu-ti dai seama cum sunt reusite atatea imagini perfecte.

Odata , chiar am contactat un blogger care avea un blog  culinar si l-am intrebat daca acele fotografii cu preparatele, aranjamentul si montajul meniurilor sunt facute de dansul. Mi-a confirmat ca multe dintre acestea si le face singur, bineinteles in urma improvizatiei unui mini studio. Mini studio care implica o cutie de carton, o lumina led, o alternativa a unui blitz extern, etc…

Si ? Zi mai departe. Cum le reusesti ? intreb…

Cu imaginatie ,rabdare si cu aparatul foto potrivit . Bineinteles ca un aparat foto mai profesional, si cateva trucuri , de exemplu pozitionarea obiectului in lumina, folosirea unui trepied si cum am mai spus imaginatie. Eu  folosesc unul din gama de
Aparate Foto Cannon si anume un Aparat DSLR Cannon EOS 600 care ma ajuta enorm sa fac cele mai reprezentative fotografii.

Foto culinar cannon

I-am multumit respectuos si am cautat informatii despre Aparate Foto Cannon si acel Cannon l-am gasit pe eMAG.ro cu o promotie destul de frumoasa in conditiile in care ofera trei accesorii cadou. Spun asta deoarece acel blogger mi-a spus pretul de acum un an cand si l-a cumparat el.

Tocmai de aceea  cred ca poate fi un cadou special pentru oricare dintre noi, pasionati sau nu de fotografie.

Din aceeasi categorie  mai puteti compara pe F64.Ro

Cele mai profesionale aparate foto Cannon de la F64. Bucura-te de filmarile HD ale aparatului Canon A810

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.