Un card cu personalitate

Este imbucurator sa aflu si sa simt cat de avantajos este un card de promotie sau de puncte , pe care sa-l poti folosi intr-un magazin online sau fizic. Nu refuz niciodata un astfel de card atunci cand sunt abordat sa il iau . Nu se stie niciodata. Numai ca de la a proceda la folosirea lui , este cale lunga, cel putin pentru mine. Cardul de benzina  cu puncte, spre exemplu, nu il am niciodata cand alimentez. Un card pentru reduceri la un magazin cu imbracaminte, ar fi uitat intr-un sertaras, acasa , daca nu ar fi sotia mea sa-si aduca aminte. Nu mai zic de unul pentru reduceri la cumparaturi intr-un supermarket.  Ideea este ca avantajul este super , daca nu uiti sa le iei de acasa.

Un alt fel de card pe care il vroiam deslusit , era acel card sau cartela de control-acces intr-o unitate, incapere, diferite legitimatii , etc…

Pana la a detine un astfel de card, ma intrebam cam prin ce imprejurari se realizeaza aceste carduri si cum. Bineinteles ca raspunsul l-am gasit pe primele pagini de net, si toate informatiile de care aveam nevoie mi-au fost lamurite pe PrintCard .

Aici , m-am lamurit in ce conditii si cum se ajunge la procesul de realizare a cardurilor inclusiv a unor carduri de fidelitate , ca in exemplul meu. Extrem de utile pentru firmele care isi doresc sa-si atraga sau sa-si fidelizeze clientii, sa-si impuna seriozitatea in ofertele calitative ale produselor.

card fidelizare

Un segment important in producerea acestor carduri, sunt bineinteles imprimantele cu care sunt printate cardurile. Pe langa personalizarea cardurilor, pe PrintCard.ro am gasit si imprimante pentru coduri de bare sau acel cititor de coduri cu care ne confruntam atunci cand facem plata la casa magazinului.

cititor coduri de bare

Sa fiu sincer, mi-am lamurit cumva o curiozitate pe care o aveam nedeslusita de ceva timp…

Related Post

One Comment on “Un card cu personalitate

  • La Perfect Card acordam o atentie deosebita fiecarui proiect in parte si alegem cea mai potrivita tehnologie pentru productia cardurilor ( carduri de fidelizare, carduri de membru, carduri de acces, tricarduri etc. ). Cantitatea de carduri solicitata ( cantitatea minima este de 3 carduri ), design-ul cardurilor ( oferim servicii de grafica ), termenul de livrare, sunt cateva dintre elementele de care tinem cont pentru a veni in intampinarea dvs cu oferte care sa va raspunda nevoilor.
    http://www.perfect-card.ro

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.