Cum arata un paduche online

paducheNu stiu cum va descurcati voi pe net dar eu sigur mai am ceva de munca . Da , mult de munca cu niste paduchi online. Nu stiu de unde pana unde   si cat de repede m-am imprietenit eu cu un baiat, ( blogger si el, cica sau dupa cate am vazut si mare freelancer, offf Doamne…. ) , care in loc sa-si vada  linistit de niste articole gen : Sex cu minore si cred ca asta spune tot despre cat de IQ-ist  se pare ca este el , mititelul, s-a gasit astazi sa-mi puna niste note pe blog. Banuiesc ca i-au plecat parintii Duminica pe undeva in timp ce dormea si l-au uitat  acasa. Si cum s-a trezit, hop pe net ca Sunt singur si nu ma vede nimeni.

Macar a avut bunul simt sa-si lase adresa blogului la semnatura ( pentru cine este curios ii spun strategic in particular daca sunt contactat). Stia el ce stia. Poate numai asa va avea sorti de izbanda sa primeasca niste comentarii, fie ele si rautacioase.

Era intrigat nevoie mare de cat de multe reclame am, ca nu stiu ce continut nu-i convenea lui. Mai ramanea sa-mi mai dicteze cum si despre ce sa scriu. Pai , daca tot te pricepi tu la continut online, n-ai vrea sa-mi scrii tu niste articole. Asa , pentru mine, numai sa fii tu multumit , creieras de lebada…!

Voi patiti des asa ceva ???

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.