In topul Quick Media

Cum ar spune bloggerul : despre ce mai scriem si …Mai aflam si noi ceva noutati ? Caut si ma tot razgaiesc printre filele infinite ale internetului, chipurile mai aflu si eu cate ceva despre promovare,  optimizare SEO , webdesign. Deh, specifice bloggerelii.

Care mai de care mai destept si cu sustinere tare si clara ca optimizarea se face intr-un fel si nu in altul. Ma mai invart si ceva imi atrage atentia . Nu stiu de ce, insa prietenia pe care o citesc in interfata unui site ma face sa verific. Din cate vad, QuickMedia, chiar daca este mai nout pe piata insa promite sa faca ceva furori printre maestrii online. Fac ce fac si ma inscriu pe loc intr-un sectiune care-mi va aduce cu siguranta satisfactii, atat ca blogger cat si ca simplu cititor.

webdesign_quickmedia3

Pe site , baietii au o deja binecunoscuta idee de campanii pentru bloggeri. Scrii si poti castiga ceva banuti . Este un inceput. Cine stie…

Sincer, am fost primit cu bucuria si atitudinea unor oameni care au parca nevoie de tine.

Dar ce mai face QuickMedia? Printre toate alte cele se ocupa cu celebrul Webdesign , si cu preturi destul de scazute daca ar fi sa citez cel mai mic pret la un site de prezentare si anume de 69 Euro.

O alta categorie  din serviciile oferite este designul grafic, realizarea de flyere, logo-uri, pliante , postere, carti de vizita, etc. Era si normal. La asemenea echipa… Mai dezvolta , pe langa , servicii SEO  prin advertoriale, Seo OnPage, Seo Content writing si Link Building. Foarte frumos imi zic…! Nici nu vad de ce nu as colabora.

Mai ales daca ofera si SEO Content Writting. Contra cost, bineinteles. Insa nu se stie niciodata cand am sa am nevoie urgenta de articole originale , scrise corect si la obiect.

Deci, intr-un cuvant,  QuickMedia  , o echipa tanara care a dezvoltat un site in al carui domenii de activitate se regasesc serviciile de Webdesign, optimizare SEO, design grafic, content writting…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.