Carti si ghiduri de la Elefant

A trecut mai bine de doi ani de cand urmaresc ofertele celor de la Elefant.ro. Cateva dictionare si carti electronice, au fost achizitii facute in acest timp si pot spune ca au facut o delectare destul de placuta in a lectura .

Zi de zi, in newslettere vad tot mai multe aparitii lecturale, diferite ghiduri si dictionare, carti care cu siguranta vor putea inlocui cu succes activitatea , cateodata fara nici o noima la calculator , telefon sau tableta.

Insa , daca tot vorbim despre activitati care necesita musai aceste indeletniciri, Elefant.ro pune la dispozitie un ghid de conversatie roman-german , in care este inclus si un CD  multimedia de acompaniament, care permite utilizatorului sa asculte si sa vizualizeze secventele conversationale . Totodata, pe acest CD este instalat un motor de cautare care permite cautarea de cuvinte si expresii cat si o aplicatie AutoPlay care permite perfectionarea dictiei.

ghid-de-conversatie-roman-german-cu-cd_1_produs

Alte idei de studiu al unei limbi straine sau materne ar fi un dictionar. Spre exemplu un dictionar latin-roman , care cu siguranta va putea deschide noi orizonturi in a aprecia si a gasi raspunsuri la intrebari de genul : de unde, cine , de ce ???

Acest dictionar este varianta mica a dictionarului latin-roman a lui Gheorghe Gutu . Contine 15 600 de cuvinte titlu si reuseste sa fie cel mai bun instrument de lucru pentru a descifra textele marilor autori latini.

In sfarsit, pentru un weekend mai relaxant sau petrecerea timpului liber cat mai placut, as vrea sa va recomand un autor de BestSeller de succes si anume scriitorul german Eckhart Tolle . Autor al cartilor Un Pamant Nou si Puterea prezentului ,  Eckhart Tolle a fost mentionat ca fiind cea mai influenta persoana din punct de vedere spiritual . Cele doua carti, s-au vandut in America de Nord intre 3 si 5 milioane de exemplare .

un-pamant-nou-trezirea-constiintei-umane-editia-a-iii-a_1_produs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.