Cazare foarte gratuita

M-am lipit. Pot merge in concediu cu cazare gratuita.  Deci cazare , da ?  Deci primesc email  si parca imi salta inima de bucurie :

cazareStimate Utilizator,

Cu plăcere vă anunţăm, că aţi obţinut o alocare de cazare pentru 2 persoane în a III Ediţie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE) „Europa mea fără frontiere” 2013. Scopul programului este încurajarea dezvoltării sectorului turistic, cu accent special pe unutăţile mici şi mijlocii de cazare adică pensiuni şi mici hoteluri din întreaga Europă. În a III Ediţie PDTIE 2013 participă 850 de pensiuni şi hoteluri din România şi alte 13 ţări.

Ai obţinut garantat o alocare de 3 zile de cazare gratuită pentru 2 persoane, ce poate fi realizată în orice hotel, care participă în program. Vă rugăm să vă autentificaţi pe site-ul programului, să confirmaţi participarea şi să indicaţi adresa de livrare a certificatului.

Bineinteles, un formular de inregistrare , pus deoparte special pentru mine. Ma si mir ca pe undeva chiar nu este ascunsa nici o suma pe care trebuie sa o platesc. Sau inca nu era. Dupa completarea si citirea cu atentie a chestionarului , vad in sfarsit ceea ce-mi doream :  Pentru emiterea si trimiterea certificatului prin posta, va fi incasata suma de 57,90 lei noi.

Eeeii. Si cand incepeam sa-mi fac si eu iluzii. Pana la urma , zic hai sa dau si eu o raita prin site , sa ma edific si eu si sa-mi vad posibilul loc de petrecere a sejurului. Deja , imi sare in ochi o categorie din meniul siteului care se numeste Biuroul de informatii. Este poate o scapare , imi zic.

Merg mai departe si imi aleg o statiune din Transilvania. Da, cazare gratuita . Corect. Dar meniul este de 17 euro  pe zi de persoana. Si nici nu stiu de ce , dar informatiile sunt in italiana. Poate ,sa fie preturile si promotia numai pentru italieni ?

Descrierea hotelului

La pensione „Pokat” è situata in una zona tranquilla e silenziosa. La rendono particolari sia l’arredamento che l’atmosfera familiare. D’estate è possibile organizzare delle passeggiate a cavallo, visitare le vicinanze a piedi o in bicicletta. L’offerta invernale comprende l’istruttore di sci o di snowboard per i principianti e delle gite in slitta. Grazie alla sua ottima posizione questa struttura garantisce delle vacanze nel silenzio e nella tranquillità essendo contemporeamente un’ottima base per visitare le vicinanze.

Masa obligatorie şi alte condiţii de şedere

01.01-31.12€ 17,00 (~ 76,00 lei noi)

Plata meselor referitoare la 1 zi de şedere pentru 1 persoană adultă.
Mesele servite: colazione; pasto caldo principale (due o più piatti); dessert.
Letto supplementare (per adulto) – 15,50 RON/giorno. Letto supplementare (per bambino) – 50% di sconto. Animali – gratis.

Fac un calcul si ma gandesc la cat ar trebui sa cheltui cu masa ,drumul si banii dati pentru emiterea certificatului ( 57,90 lei noi). Cred ca mai astept pana la un nou newsletter… Vrea cineva un cupon de concediu cu cazare gratuita… ?

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.