Ineditul vine de la Go Pro

Una dintre  ideile  tehnologiei in materie de filmari , filmari subacvatice , cu dotari gen Wi-Fi sau telecomanda vine de la GoPro… Mi-am dorit de mult timp sa gasesc niste camere video care sa filmeze la cele mai inalte standarde, cele mai avansate tehnologii si de ce nu , chiar sa poata face lejer filmari subacvatice. Oricum, viata de sub apa este mult mai palpitanta atunci cand poti descoperi lucruri pe care nu le stii de pe mal.

In multele emisiuni despre pescuit sau scufundari, puteam urmari miscarile unui peste, a unui banc intreg sau pur si simplu a altor vietati sau  plante care pot fi gasite in apa.

Toate aceste tipuri de filme sunt posibile cu o camera de filmat , Go Pro ,tip sport , existente intr-o gama destul de variata pe Action Camera.ro , distribuitor autorizat al GoPro in Romania…

Pe de alta parte, foarte folositoare in trafic ar fi si o camera video auto. Este destul de simplu sa filmezi un itinerariu, imagini din trafic care pot fi  drept marturii pentru unele infractiuni sau pur si simplu evenimente dintr-o calatorie, excursie care sa ramana  o amintire frumoasa.

Gama  camerele video online cu cele mai speciale caracteristici este Go Pro Hero 3 , oferite in mai multe modele si culori . Acestea sunt recunoscute pentru calitatea video incontestabila , cu sau fara telecomanda care functioneaza de la o distanta de 100 m, cu optiune de conexiune wireless , sau carcasa de protectie atunci cand este dorita filmarea subacvatica.

hero 3plus

Intr-un cuvant, o camera care poate satisface cerintele clientilor amatori sau profesionisti, din toate punctele de vedere, calitate, pret, usurinta in folosire.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.