Logica perfecta si confortul in spatiul Lavan

Punctul de vedere, prin prisma unui blogger
Avantajul lampilor sterilizatoare cu UV de la Lavan, asigurarea capacitatii de concentrare

Se spune ca cele mai productive articole le scrii atunci cand esti odihnit, dupa o noapte linistita, sau pur si simplu, cand nu esti stresat de alte imprejurari. Cam asa ar trebui sa fie in blogging, dupa parerea unor specialisti. Creierul relaxat, corpul fara anumite simturi incordate ca dupa un efort, degetele agere care se vor dezmorti pe fiecare tasta a laptopului sau a carnetelului de note cu ciorne, cu idei de presarat acolo, pe foaia neteda si nerabdatoare sa se umple de povesti ce vor incanta cititorul.

Pe mine, ma debusoleaza cu totul altceva. Peste noapte am cateva idei, si cand incerc sa astern ceva, pierd sirul si incropesc alte minuni. Nu mai spun de planurile pe care mi le fac si care peste zi se transforma in cu totul alte cele. Inclin sa cred ca sunt mai delasator sau nu-mi doresc ceva cu adevarat.

Parca si aerul e mai plin, mai inhibat, si cu toata pandemia aici de fata, in aceste timpuri, cred ca ceva ”pluteste” amenintator, ne deprima si incearca neaparat sa ne slabeasca sperantele. Bine, metaforic, ca nu ne lasam noi asa, chiar la limita ideilor. Ne agatam de toate firele si corzile disponibile, salvam ideile si le asezam cap la cap pentru a ne face visul cat mai stabil.

Apropo’s de pandemie, unul din lucrurile care m-au facut atent prin prisma serviciului (activez in cadrul ISU ) la una din interventiile de transport a unui pacient, chiar prima cred, in procedura de decontaminare a echipamentului si a masinii, intra si curatarea cu ajutorul unei lampi sterilizatoare UV.  Ceva inovativ pentru mine, pana atunci. Curios nevoie mare din fire (sper sa nu sfarsesc precum proverbul) 😜 🤪 am cautat mai multe despre aceasta tehnica cu UV. Vorba aia, cand te trezesti deodata cu niste doamne macabre, iti vine sa strigi cat te tine:

Izoletooo, Pandemiooo, luati-l pe Covidut si valeaaaa!!!

Dupa o interventie a unui pacient ''nefericit''
Dupa o interventie a unui pacient ”nefericit”
In fine, din documentarea asidua, am putut observa ca sterilizatoarele Lavan, cu lampa UVC, distrug bacteriile, virusurile si purifica aerul in proportie de 99.9%.

Poti dezinfecta si steriliza de la masina, casa,  garderoba, baie, bucatarie, dormitor,  birouri, sali de conferinte, receptii, sali de asteptare, saloane, pana la masti de protectie, costume de protectie,  telefoane, bani, chei, bijuterii, viziere.

Lampa UV dezinfectanta actioneaza asupra DNA-ului microorganismelor, distruge structurile DNA/RNA si face sa-si piarda functia de reproducere si de replicare, pentru a atinge scopul sterilizarii.

Deci mai sus, am citit bine, birouri, casa, dormitor. Aproape in orice tip de incapere, pentru a purifica aerul. Acel aer, care spuneam eu ca mi se pare plin, mojic si dusmanos de la un timp.😠

Ok, acum am inteles necesitatea acelei lampi, cu care se decontamineaza practic dar se si reface spatiul ambiental. Pentru a fi mai explicit asupra protectiei si functionarii acestor purificatoare LAVAN, din trei idei o sa va puteti da seama cat de usor si eficient vom putea lucra si monitoriza astfel, mare parte din traiul nostru.

Se plaseaza in incapere in locul cu cea mai mare vizibilitate, se seteaza timpul de sterilizare si se paraseste incaperea. Dupa sterilizare se aeriseste incaperea

Inclin sa cred cu seninatate, ca acest mod de purificare si sterilizare a mediului nostru ambiental va deveni o normalitate, asa cum si spalatul pe maini, protejarea prin purtarea mastilor in spatii inchise si igienizarea corecta au devenit parte din structura noastra, din constiinta si mentalitatea locuitorilor din orice parte a lumii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.