Din ce in ce mai simplu cu RCA online

Acum cativa ani, vreo noua la numar, am avut ocazia prilejului sa-mi cumpar propria mea masina. Deh, ca la inceput. Nici nu stiam pe ce lume sunt, nu stapaneam mai deloc termenii de prima inmatriculare sau alte reguli care se impuneau in UE la cumpararea unei masini noi. Deh, nu toata lumea se pendula in masini de lux sau de ultima generatie. Si pana la urma, tot ceea ce lasasem in urma, era o Dacie de prin ’82, de la care nu stiu ce pretentii as mai fi avut.

In fine, tocmai ce spuneam de noua masina cu care ma pricopsisem si de care eram tare mandru pe atunci. Deh, nu-ti iei in fiecare zi. Sau nu-mi luam eu !!! Insa ceva tot avea sa-si puna amprenta pe confortul masinii noi. Bineinteles niste taxe si binecunoscuta RCA. Din cele cateva companii, nici nu prea stiai cu care sa te imparti. Toti iti faceau viata cat mai grea, parca vrand sa te tina prizonier prin birouri pana acceptai oferta.

Ma si mir cum am reusit. Si ma cam chinui sa reusesc de atunci, cu fiecare an ce trece. Sau ma chinuiam. De ce ? Pentru caasigurari la tine acasa posibilitatea oferita de SC Aust Insurance Broker de Asigurare SRL, este acum parte din comoditatea oricarui posesor de masina. Practic vin niste asigurari la tine acasa. Cu www.rcalatineacasa.ro, grijile de a te muta de colo colo, la cate un broker de asigurari, la fiecare capat de strada sau… ce mai ! Practic, ai posibilitatea sa iti alegi dintre cele mai ieftine complete asigurari, prin completarea unui formular, care nu implica nici o obligatie din partea beneficiarului.

Fie ca este optezi pentru o asigurare CASCO, RCA, asigurare de locuinta sau alte tipuri, oricine are ocazia sa obtina chiar si un bonus sau sa beneficieze de cea mai optima alegere. Astfel, dupa alegerea si un calcul al asigurarii dorite, aceasta este livrata gratuit, fara costuri suplimentare, oriunde in Romania.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.