Cele mai iubite seturi Lego din vara anului 2020

Puzzle-urile, seturile de cusut/ lucru manual și piscinele gonflabile nu sunt singurele „distracții productive” pe care le-am observat cumparandu-se in nebunie de pe  rafturile magazinelor, în ultimele luni.

Seturile Lego – de la variantele mai mici pentru copii, până la cele mult mai complicate (și mai scumpe) pentru constructorii adulți – au devenit, de asemenea, mai greu de găsit.

Oricine s-a jucat cu blocurile colorate ca tânăr știe ce sentimente starneste o astfel de jucărie deosebit de atrăgătoare: orele pot trece usor, în timp ce urmați fiecare pas pentru a realiza un set, sau pur și simplu puneti-va imaginația la lucru și creați un peisaj sau o constructie Lego proprie.

Lego sunt iubite si de adulti – reprezinta o modalitate minunată de a sta impreuna, a se concentra și a discuta, departe de ecranele digitale și alte distrageri.

Iata cateva dintre cele mai apreciate seturi de LEGO:

  1. Lego Friends

Aceasta colectie LEGO nu se referă la serialul de televiziune Friends, ci la cei cinci prieteni Lego pentru care sunt construite seturile. Friends prezintă scene de viață diverse – de la jocuri sportive la cursuri școlare, camping și voluntariat; toate vin cu figurine umane pe care copiii le pot deplasa intre seturi după ce au terminat construirea lor. Seturile Friends oferă multe dintre lucrurile pe care copiii le recunosc in propriul oras si vine intr-o tonă de culori noi în lumea jucariilor Lego.

  1. Lego Ninjago

Ca multe jucării în aceste zile, Lego nu se găsește doar în cutii, ci și pe ecranele mari …sau mici. Lego Ninjago este un serial de televiziune extrem de urmarit. Ninjago este una dintre cele mai populare teme Lego pentru copii de astăzi, atât la TV cat si in seturile de jucarii.

  1. Lego Minecraft

Realizat în colaborare cu popularul joc pe calculator Minecraft, aceasta serie recreeaza cu succes o multime de scene.

  1. Lego City

Lego City este o lume realistă, in care copii pot să exploreze lucruri noi și să isi stimuleze creativitatea. Vehicule și clădiri diverse, iconice, formează un fundal plin de viață.

Te-am facut curios? Vrei sa incerci alaturi de familia ta aceste iubite seturi de Lego? Descopera toate seturile Lego ale momentului in magazinul de jucarii Kizo.ro!

Related Post

One Comment on “Cele mai iubite seturi Lego din vara anului 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.