Aplicatii de afaceri

Se spune ca pentru un om de succes , antreprenor sau orice mediu de afaceri, sunetul unui jingle sau al banilor este cel mai frumos din lume.

Pentru a fi in tandem cu ceea ce vor sa auda, orice om de afaceri isi doreste un plus de tehnologie in prosperitatea businessului. Si cum altfel ar fi posibil , daca nu printr-o promovare online, campanii care  sunt menite sa creasca  vanzarile si trimiterea cumparatorilor catre produs.

Una dintre aplicatiile foarte utile pentru realizarea acestor spete, este fara nici o indoiala 59SEC . Ce este aceasta aplicatie ? Este un plugin wordpress care se instaleaza pe siteul clientului si va creste rata de conversie de pana la 100% si ajuta companiile sa raspunda la leaduri in 59 secunde.

LEAD –  ( intr-o traducere mai libera si pe inteles ) , nevoia de a avea sau  acel posibil client, persoana ,care este interesata de ceea ce produci sau vinzi…

Deci, aplicatia 59 SEC , nu face altceva decat sa raspunda cat mai rapid potentialilor clienti, fara ca acestia sa fie nevoiti sa apeleze in alta parte , astfel castigand timp si sa obtina ceea ce isi doreste.

SalesResponseRates1

Practic, prelucreaza leadurile venite prin formularul de contact si le aduce la cunostinta tuturor agentilor de vanzari ai clientului. Orice semnal este trimis pe telefoanele mobile, ca alerta pe site sau e-mail .

Astfel, agentii vor sti ce au de facut atunci cand sunt notificati, vor prelua leadul ( unul dintre acestia) , clientul este sunat de agent, si lamurit in functie de statusul acestuia.

grafic

Unul dintre lucrurile bune pentru un sef, este acela ca va fi anuntat pe email atunci cand echipa sa nu a fost in stare sa preia un lead.  Si atunci se pierd bani si imagine.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.