Made in Karl Breitner

Karl BAm avut candva o slabiciune in a purta un ceas la mana dar cu timpul , au aparut telefoanele mobile care , surpriza, erau dotate cu ceas, cronometru si alte aplicatii care m-au facut sa renunt instant la acel greu de pe mana, care ma cam deranja uneori, se mai prindea de maneca sau uitam sa-l scot cand faceam baie.

Anii au trecut, telefoanele au ramas cu aplicatii cu tot, dar vine cumva o vreme cand nu ai telefonul la indemana ca si atunci cand a aparut si nu-i puteai da drumul deloc pretiosului gadget.

Deseori, imi programez telefonul sa sune, dau repede sa-l scot din buzunar atunci cand ma intreaba cineva cat este ceasul si multe alte probleme de genul…

Dupa acesti cativa ani de la aparitia mobilelor in Romania, m-am hotarat cumva sa devin din nou,, Barbat cu ceas la mana,,

Bine, bine , dar de care , ca ceasuri sunt fel de fel si parca nici din cele cu care ma laudam pe intuneric cu fosforul, cu beculetele electronice sau soneriile polivalente. A cam trecut vremea si simturile mele s-au mai maturizat cred eu , si caut ceva sa-mi reprezinte stadiul actual, miscarea sufleteasca si genul masculin care ma reprezinta.

Time24.ro - Ceasuri de mana online

Caut si gasesc o chestie reprezentativa si anume www.topceas.ro de unde am optiunea de a alege intr-adevar un ceas de mana care sa ma caracterizeze, sa ma stimuleze in primul rand sa-l port si sa ma pot intoarce la vechea-mi obisnuinta. Am cautat prin multe alte siteuri si magazine online, am vazut chiar multe replici , insa aici seriozitatea si garantia produsului mi se pare unul numai bine de a ma concentra asupra sa. Iau tastatura in brate si incep cautarile prin magazin. Un nume imi atrage atentia si Karl Breitner devine dintr-o data un prieten cu care as vrea sa vorbesc mai mult. Cine esti, ce faci si cum faci ?, Parca imi vine sa-l intreb… Arati bine, eleganta ta aduce un aer de consul si incet, parca  ,, Te am la mana ,,…!Karl BreitnerUn elvetian care isi acorda un aer modern si realist pentru un ceas, minunea pentru care Prestigious Swiss Made inseamna cea mai mare realizare, cel care dintr-un obicei a realizat primul sau ceas in 1867, la numai 17 ani, acest om are toata admiratia , citindu-i povestea.

Batranul ceas

Starui oarecum si ma gandesc ca unul din modernele ceasuri mi s-ar potrivi cumva . Aleg si in sfarsit ma pricopsesc cu K Breitner autentic la mana. Ies in oras si il las cumva mai la vedere, ca deh, nu toti are ceas ca mine… Dupa cum ma gandeam, vine si mult asteptata intrebare :

-Nu va suparati, imi puteti spune cat este ceasul ?

-Ba da , imediat , raspund si scot rapid telefonul mobil din buzunar. Este ora 11.30…!

RECOMANDARI :

 Castiga un Voucher de 1000 lei

Ceasuri Femei

Ceasuri de mana

Related Post

4 Comments on “Made in Karl Breitner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.