Stii diferenta dintre un horoscop personalizat si unul general? Afla mai multe citindu-ti propriul horoscop saptamanal!

Horoscopul saptamanal, zilnic sau lunar face parte din viata noastra cotidiana, fie ca vrem sa dorim acest lucru sau nu. Acest lucru se datoreaza faptului ca horoscopul este una dintre cele mai versatile ramuri ale astrologiei, o stiinta cu o istorie foarte veche si cu o notorietate de inalt nivel. Desi putini isi ghideaza viata dupa cele prezise de un astrolog, un horoscop are darul de a-si face loc in vietile noastre, fara sa impuna cunoastere absoluta sau clarviziune, ci pur si simplu ghidare astrala, in functie de niste parametri foarte clari.

Veti observa ca puteti gasi un horoscop la orice colt de internet, pe orice televiziune sau in orice revista sau ziar, fiind o prezenta destul de bine inchegata, insa dintre toate acestea, pe care il alegi? Sau mai bine zis, cum poti sti care horoscop saptamanal, sa spunem, este scris in conformitate cu parametrii astrali mentionati anterior si nu pur si simplu aleatoriu. Raspunsul sta in diferenta dintre horoscopul personalizat si cel general!

De ce este importanta pentru tine diferenta dintre un horoscop saptamanal personalizat si unul general?

Asa cum bine stii, ai o anumita zodie, fie ca se numeste Berbec, Pesti, Capricorn, Leu sau Fecioara, ori in orice alt fel, care este reprezentata de un semn astral, specific perioadei in care te-ai nascut. Asadar, nativii, asa cum se numesc cei nascuti in perioada guvernata de un astfel de semn astral, au anumite caracteristici specifice, care sunt puse in concordanta cu miscarea planetelor si cu alti factori astrali, oferindu-se astfel informatii care sunt descifrate din aceste traiectorii planetare. Evident, totul tine foarte mult si de priceperea astrologului, dar si de observarea exacta a traseului corpurilor astrale, pentru oferirea unei interpretari exacte. Iata care sunt pe scurt, diferentele dintre cele doua tipuri de horoscop saptamanal:

  • Cel general va oferi informatii bazate strict pe zodia in care e nascut fiecare, insa cel personalizat tine cont si de alte elemente, precum ascendentul, care este marcat de ora nasterii fiecarui om in parte
  • Horoscopul general va fi mult mai evaziv, pentru ca acopera o paleta mult mai mare de oameni, care nu au in comun decat caracteristicile majore ale fiecarei zodii in parte, insa cel personalizat va fi bazat pe caracteristici mult mai detaliate, specifice momentului nasterii intr-un punct fix de pe axa destinului
  • Horoscopul general este axat pe o anumita directie delimitata strict de semnul astral, insa horoscopul personalizat se bazeaza si pe ascendent, care poate fi un semn astral total diferit de cel nativ. De aceea, este ideala oferirea unui horoscop personalizat pentru ca analizeaza personalitatea din toate unghiurile posibile ale factorilor astrali

zenivers

Afla cum iti poti afla caile destinului prin citirea horoscopului saptamanal de la Zenivers!

Daca ati inteles diferenta dintre cele doua tipuri de horoscop, veti sti de fiecare data ca nu puteti gasi intr-o revista sau pe internet un horoscop saptamanal facut special pentru dumneavoastra, ci facut pentru zodia dumneavoastra, in functie de traiectoriile corpurilor astrale. Astfel, cel mai simplu mod de a afla ceva personalizat este sa apelati la un consultant in astrologie, specializat in dezlegare tainelor cosmice, care poate afla mai multe informatii despre dumneavoastra.

Daca doriti sa cititi un horoscop saptamanal general, creat de experti in astrologie, accesati revista online Zenivers care va poate oferi in fiecare saptamana o predictie bazata pe semnul dumneavoastra astral. Asadar, daca doriti sa cititi un horoscop saptamanal de la Zenivers, nu trebuie decat sa va lasati o data la fiecare sapte zile destinul in mana celor care citesc in astre.

Related Post

Sfarsitul lui Hitler

Sfarsitul lui Hitler

In anul 1993, s-a descoperit ca o bucata din craniul lui Hitler, a fost recuperata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.