Voiajul Heineken

Unele lucruri par nascute din legende sau facute pentru a fi traite si savurate. Asa se intampla si cu Heineken,  care lanseaza o campanie globala, numita in totalitate ,,Voyage,,… Calatoria, face parte din multele teste  imaginare cu care se pot intalni sau pot fi capabili oamenii care testeaza Heineken. Cu Heineken poti trai o aventura legendara, ceva nemaiintalnit sau noi experiente care testeaza inventivitatea.

voyage heineken, provocarea

Voyage, noua campanie Heineken, consta in a recruta diferite persoane din intreaga lume si le va duce in locatii diferite in intreaga lume, la anumite distante si directii. Rezultatul consta in trairea unor serii de aventuri episodice, explorari si calatorii legendare.

Voyage este a cincea parte din platforma de lansari Heineken, o campanie integrata pe toate platformele de vizualizare si difuzare , atat digitale cat si mobile, care va permite vizitatorilor sa vizioneze o experienta cu adevarat captivanta  prin canalul YouTube.  Aici, telespectatorii vor putea vedea  fiecare calatorie, , acces la continut si nu in ultimul rand secvente din timpul filmarilor pentru campanie. Fiecare dintre calatorii va fi adaptata la caracterul protagonistului, facand ca acesta sa-si poata descoperi propriile limite si temeri.  In peste patru continente se vor confrunta cu provocari, moduri neobisnuite de transport, localnici curiosi si teren necunoscut pana la destinatia finala. Acasa.  Rezultatul va fi spontan cu participanti care vor dori sa-si depaseasca provocarile cu succes…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.