Vrei sa fii independent de parinti? Atunci este timpul sa iti achizitionezi propriul apartament!

Te-ai saturat sa fii dependent de parintii tai? Consideri ca este timpul sa urmezi propriul drum in viata, sa te intretii singur si sa pleci din cuibul parintesc? Ei bine, la un moment dat va fi nevoie sa faci acest pas, insa daca vei lua aceasta hotarare mai repede va fi cu atat mai bine pentru tine! Nimeni nu spune faptul ca in casa parintilor traiul nu este regesc, insa din momentul in care ai trecut peste perioada adolescentei si ai devenit o persoana responsabila este recomandat sa te muti la propria casa, fie ca vei locui singur, fie ca vei locui cu partenera ta! Cei mai multi dintre tinerii care au renuntat la dependenta de casa parinteasca s-au intreptat catre marile orase si in special, catre capitala. Bucurestiul este orasul tuturor posibilitatilor, astfel multi dintre acestia si-au dorit sa aiba propriul apartament intr-o zona centrala a capitalei!

Ce criterii de selectie trebuie sa urmezi atunci cand vrei sa cumperi un apartament in capitala?

Avand in vedere faptul ca Bucurestiul este unul dintre cele mai mari si mai populate orase ale tarii, atunci cand vrei sa investesti in achizitionarea propriul apartament trebuie sa urmezi anumite reguli. De exemplu, toate activitatile importante care se desfasoara in capitala, majoritatea centrelor comerciale, a institutiilor de interes public sau majoritatea companiilor de succes se regasesc in centrul orasului, astfel ca pentru a avea acces rapid la ele ai nevoie ca locuinta ta sa fie amplasata intr-o zona buna. Cele mai indicate locatii in care pretul pietei imobiliare iti va permite sa iti cumperi propriul apartament sunt regasite in zona Nerva Traian, Splaiul Unirii, Timpuri noi, deci in partea de sud a centrului capitalei!

Deci, primul criteriu pe care trebuie sa il indeplineasca viitorul apartament este reprezentat de locatia in care se regaseste. Un al doilea criteriu de selectie pe care trebuie sa il ai in vedere este structura blocului in care se regaseste noua locuinta. Este ideal sa te orientezi catre ansamblurile rezidentiale, intrucat numarul acestora a sporit consistent in ultima perioada, astfel ca sansele de a gasi un apartament recent construit sunt extrem de mari. Avantajele de a locui intr-un apartament aflat in cadrul unul ansamblu rezidential recent construit sunt foarte numeroase: in primul rand poti avea siguranta structurii de rezistenta a blocului in caz de calamitati naturale ( materialele folosite la constructie regasindu-se in cadrul celui mai inalt nivel al calitatii), iti poti alege finisajele interioare in functie de propriile preferinte, astfel ca vei realiza decat operatiunea de finisare, nu si cea de renovare ( cum ar fi in cazul apartamentelor deja locuite si puse spre vanzare), vei beneficia de sisteme de incalzire/racire moderne, bai complet utilate, etc.Vrei sa fii independent de parinti? Atunci este timpul sa iti achizitionezi propriul apartament!

Un alt criteriu de selectie este ca apartamentul sa se regaseasca in apropierea mijloacelor de transport in comun sau a statiilor de metrou, in special daca nu folosesti propriul automobil datorita traficului infernal de zi cu zi! Metroul este o solutie ideala pentru toti cei locuiesc in capitala, mai ales daca acesta se afla in apropierea blocului in care locuiesc, intrucat calatoriile sunt rapide si poti ajunge in cel mai scurt timp la destinatie!

Insa daca ai propria masina, atunci apartamentul pe care il vei cumpara trebuie sa vina la pachet si cu locul de parcare, iar daca acesta este subteran atunci poti fi sigur de faptul ca masina ta va fi in siguranta in orice moment!

Ei bine, cam acestea sunt principalele criterii pe care trebuie sa le ai in vedere, insa lista poate continua in functie de propriile preferinte si noi! Daca esti in cautarea unui apartament in capitala si iti doresti ca noua locuinta sa indeplineasca toate conditiile redate mai sus, atunci poti accesa pagina dezvoltatorului imobiliar Novum Invest pentru a regasit toate ofertele imobilelor regasite intr-una dintre locatiile centrale ale capitalei – ansamblul rezidential din zona Nerva Traian!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.