Spatii comerciale

logo_comercialCautam de la un timp , un anume spatiu, in care sa pot fi cat mai singur si mai la obiect cu munca depusa , si anume blogging-ul.

Si cum altfel in cautarile simandicoase de pe net sa nu insisti cu anumite cuvinte de nisa precum spatiii, comerciale, spatii comerciale, de inchiriat, spatiu , si altfel de mari cuvinte.

Mi-as fi cautat singur, si sincer, un spatiu pentru linistea mea, pentru blogging-ul practicat zilnic asemeni unui sport intens, dar nu stiam cum sa abordez o cautare mai sublima al obiectului …

Din prima scriere pe taste al cuvantului,, spatiu,, mi-am dat frau liber in a descatusa un mit , si anume a spatiilor comerciale . Ce sunt de fapt aceste spatii si unde le putem gasi….???

Exact. Sunt locurile de unde prin acceptul si plata unor anumite sume de bani, noi, ne putem folosi si trai dupa caz ,de pe urma acestora…

Simplu. Inchiriezi, incasezi, platesti….!  Dar ideile de marketing se vad dupa formula si designul siteului respectiv. Uneori, un site corect isi arata adevarata valoare inca de la inceput. Te intampina din prima cu un bun venit si cu un online pentru nelamuriri oricand… Chiar daca vrei un birou, un spatiu industrial sau un teren….

Feedback-SpatiiComerciale

Eu unul, vroiam un teren pentru un anume spatiu( nu mai conteaza ce am facut cu el). L-am luat , exact : de pe SpatiiComerciale.Ro. Altceva nu-ti intra pe net prin cuvinte cheie atunci cand cauti. spatii comerciale..

Oricum, vroiam de mult sa las cumva loc de analiza al acestui site, si anume acel mic look de a fi intotdeauna in relatie si online cu posibilii actionari sau clienti al ofertelor D-Lor… ! In site, ar fi de apreciat daca domnii si-ar pune macar un banner pentru consacrare, sau macar un background ( fundal ) care sa-i reprezinte. Prima pagina , Home Page. Pe prima pagina , orice cititor ar trebui informat cum, sa caute, pe ce criterii, unde si care este rolul acestui site. Nu sunt mare maestru in design web dar cred ca dinamismul spatiilor comerciale , ar trebui oarecum refacut , atat pentru cautare cat si pentru accesorizare in vederea crearii unui numar mai intens al vizitatorilor.  In ce priveste actiunea de gasire al spatiilor, eu unul, mi-am gasit biroul si spatiul de unde scriu, stau cu picioarele pe masa, cum si cand vreau si ETC…

 

Related Post

4 Comments on “Spatii comerciale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.