O tableta de Viva

Viva D8, produsa in industria Allview,  lansata pe 30 Ianuarie la Brasov/Allview.  Tableta face parte din noile device-uri IT/C si vine dotata cu un display  IPS de 7,9 inch, un procesor Dual-Core de 1,3 GHz, doua camere foto ,  conectivitate 3 G si rulare pe deja binecunoscutul Android Jelly Bean 4.2

f951c69df4

Compatibila cu Smart 2 View si un display ideal cu rezolutia de 1024/768 px ,  Viva D8  poate fi dealtfel o alegere inspirata in urmarirea filmelor HD sau a imaginilor cu o claritate superioara.

Cele doua camere, una de 3 MP cu functii pentru detectare zambet, capturare vocala, foto HDR si panoramic, dar si cealalta camera de 1 MP, indeajuns pentru apelurile  video, fac cateva dintre deliciile in utilizarea tabletei.

Conectivitatea se poate face atat prin 3G cat si  wi-fi . Alte functii de conectivitatea mai pot sublinia si Bluetooth sau porturile USB. Totodata, tableta mai detine si functia de apelare, efectuarea de apeluri si convorbire asemeni unui telefon.

Prin tehnologia MIRACAST, se pot face diferite transferuri de imagini, sunet sau video pe orice televizor cu port HDMI…

3c40804254

Tableta poate fi achizitionata la pretul de 649 lei standard sau 749 lei impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View…

Pentru mai multe informatii pe  pagina de prezentare a tabletei  

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.