Ideea de P6 Quad

 P6 Quad , popularul smartphone al Allview, revine in forta cu un update  si performanta mai sporita al procesorului . Si anume , acesta a fost imbunatatit cu un Quad Core de 1,5 Ghz.  Perfectul si deja obisnuitul dual sim, va impresiona atat prin viteza de procesare cat si prin experienta de multi-tasking si browsing.

Displayul de 4,65 inch face ca panorama sa fie vizualizata in totalitate si perfect prin protejarea cu Gorilla Glass.

P6Q---HSDPA_03

Cum un smartphone nu este intreg daca nu prezinta in efienta masura si o camera foto si internet, ei bine, P6 Quad se intregeste cu o camera de 8 MP, conectivitate 3 G si rulaj pe sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.  Procesorul face ca incarcarea paginilor web sa fie destul de rapida si rularea jocurilor 3 D cat mai captivante. Si nu in ultimul rand filmele preferate pot fi vizionate in formatul full HD.

 Specificatii aici 

QuadCore_animatie_05

Datorita camerei destul de suficiente, HDR, fotografiile vor fi clare , chiare si atunci cand exista lumina puternica in spatele lor.

Bateria ofera o autonomie destul de indelungata datorita procesorului cu tehnologie de 28nm, Cortex A7 si optimizarii software  a proceselor avand parte de cea mai buna solutie de gestionare a resursei acesteia…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.