Maxim cu P5 Qmax

Inca un telefon si-a facut aparitia stralucitoare pe piata gadgeturilor deja din rutina zilnica . Cei de la Allview au dat afara un smartphone max as putea spune , dupa denumirea caracteristica, si anume P5 Qmax.

p5 max

De ce max ? Deoarece marime cu care a fost dotat aduce izbitor de mult intre o mini tableta si un telefon. La un ecran de  5,3 inch , cred ca poate satisface toate cerintele unui utilizator de comunicare si multimedia.

Dotat dupa cum bine se stie de catre Allview cu deja celebrul dual sim, acesta ruleaza pe un sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean cu una dintre cele mai bune performante.

Sursa compusa dintr-o baterie  de 3000 mAh asigura o autonomie de 480 min in convorbire si  400 de ore in stand by. Ca si alte telefoane consacrate, P5 Max, dispune de capacitate de rulare video HD, sunet destul de clar imbunatatit cu amplificator Yamaha, fapt ce va putea satisface cu placere urmarirea emisiunilor sau filmelor preferate.

navigare

Cat despre impatimitii de jocuri pe telefon, gamerii ar trebui sa stie ca P5 max ruleaza destul de calitativ jocurile 3D, rivalizand cu console de gaming.

Functia GPS, poate fi folosita in locul altui sistem de navigare.

Dotat cu o camera foto de 8 MP, utilizatorul poate imortaliza si inregistra momente in format HD, iar cu functia HDR, calitatea fetelor din fotografii va fi definita chiar si in conditii slabe de lumina. Editorul Beauty Face, poate retusa imperfectiunile si transforma orice poza intr-un deosebit tabloid.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.