Soul dar nu singur

Noutati, noutati si iarasi noutati. Da , exact asa cum ne-au obisnuit cei de la Allview, inca o inovatie isi face simtita prezenta prin designul device-urilor de gen al smartphone-urilor . Prea binecunoscutul  X1 Soul  , varful gamei de la Allview, este disponibil din 6 februarie si  in noul  X1 Soul culoarea alba .

tn

Cu aceleasi caracteristici, varianta de culoare alba ofera un trend mai elegant, mai pur si mai sensibil. lansat in octombrie 2013, X1 Soul , negru, a fost primul  smartphone Allview  dotat cu functia Air Gesture, permitand astfel interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara a-l atinge.

Cu o camera destul de mobilizata si mai mult decat excelenta, 13 MP, mobilul ofera functionalitati precum : picture clear, foto hands free, 12 efects beauty si best picture.

Datorita designului modern, ultra-slim, ( greutate 129,4 g, grosime 7,9 mm) rafinamentului si prezentei culori albe, telefonul ofera un plus de suplete si eleganta.

Functia Guest mode : partajarea telefonului cu alti utilizatori, permite sa realizezi un ecran Home pentru invitati. Aici se pot afisa numai aplicatiile a caror utilizare este permisa si a altcuiva.

Deblocarea sau blocarea ecranului poate fi personalizata prin comanda vocala sau alt model personalizat.

Compatibil cu tehnologia Miracast, permite transferul imaginilor si al sunetului pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul wireless display Smart2View..

Mai multe despre Acest device puteti gasi aici sau pe pagina produsului

Related Post

2 Comments on “Soul dar nu singur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.