Leapsa PageRank

Sa cresc in rankCum primisem astazi o leapsa de la Blogatu despre cum ca Google ar aplica noi actualizari ale pagerank-ului , m-am gandit repejor sa vad daca nu cumva am crescut in ochii marelui gigant. Si  repede repejor ,da-i verificare pe PageRankChacker .

Bineinteles m-as fi mirat sa trec de la un pagerank 2 la urmatoarea asa repede.Nici prea mult timp nu am avut sa dedic  articolelor ( si ma gandesc serios sa iau niste hotarari). Ma cam trage intr-o parte de la un timp , cheful de a scrie. Cateodata ma intrec in a lenevi in fata calculatorului, cautand cu totul si cu totul alte chestii decat sa mai imbogatesc cumva continutul dragutului blog.  Si daca nu m-as fi fript de cateva ori atunci cand niste mofturosi, nu vroiau schimb de linkuri decat cu cele de la pagerank 3 in sus. Mi se pare corect si nu prea. Corect ca acestia au muncit mult pentru a-si aduce blogul la acel rank. Dar ma intorc si spun ca de ce nu ai lasa si sa binevoiesti a ma afla si eu printre fanii tai fideli, si promit ca nu ti-i fur, daca tot esti asa mare , nu ?

Nici nu stiu de ca ma asteptam sa vad un alt pagerank  astazi, constient ca de cele mai multe ori mi-e o lene infricosatoare si muza mea,ori lipseste ori am concediat-o, nici nu-mi aduc aminte.

Una peste alta , ma bucur si cu rank 2 si…las ca poate  voi creste mare…

Related Post

7 Comments on “Leapsa PageRank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.