Better Mobility cu Tente

Din timpuri stravechi, omul continua sa inoveze, sa intuiasca si sa stabileasca noi concepte pentru a-si usura cele mai uzuale activitati din viata sa de zi cu zi. Tehnologia pare sa ne dea tarcoale din ce in ce mai mult si odata cu trecerea timpului, evolutia pare sa stabileasca noi recorduri. Una dintre ”tehnologiile” care au influentat pozitiv pana acum, este roata. Exact. Roata, care datorita formei sale poate fi folosita in cele mai utile cazuri.

desori ma amuzam la acele desene animate cu Fred si Barney in epoca demult apusa, cand pedalau din picioare in masinile proprietate cu roti usor nemodelate. Ori in unele filme de prezentare a istoriei, in care roata nu a fost chiar rotunda de la inceput.

Insa dupa cum specificam mai sus, astazi, evolutia rotii este la punctul culminant, fiind utilizata la standard maxim. Fie ca vorbim despre roti pentru carucioare, roti pentru paturi sau role pentru diferite obiecte mari, stim ca mobilitatea este fara indoiala esentiala pentru societatea moderna si omenire in general.

Pe asta se bazeaza si TENTE Romania, atunci cand afirma cu convingere Better Mobility, Better Life…Ce ar fi viata noastra fara role? Cum ne-am putea misca lejer, fara prea mult efort ducand un bagaj, carand un pat sau o persoana intr-un carut fara role? Pentru aceste intrebari, TENTE vine in ajutor cu raspunsuri printr-un filmulet prezentat mai jos…

In multe locatii internationale, TENTE asigura mobilitatea care face viata mult mai usoara, prin cateva segmente de piata din intreaga lume.

Institutional– roti pentru orice scop, in institutii, mobilier, carucioare de supermarket sau carucioare de avioane.

Medical– In acest scop, este lider mondial in rotile cu blocare centrala, cooperand cu succes cu producatori pentru realizarea rolelor pentru paturi de spital.

Industrial– O solutie super in realizarea carucioarelor industriale, containere de gunoi, cu o tehnologie care garanteaza calitate si inovatie.

Industria grea– Atunci cand se doreste miscarea unor produse foarte grele, Tente este solutia pentru precizia si designul rotilor folosite pentru aceasta. .

De 90 ani, tente lucreaza si imbunatatteste aceasta inovatie : roata. In 1923, a inceput comercializarea primelor role sub forma de bila si a rotilor glisante pentru dulapuri. Rolele in sine, au aparut 10 ani mai tarziu. Tocmai de aceea, tente detine o pozitie de top pe mai multe piete, dezvoltand un grup de companii care se afla peste tot in lume… Cheia succesului este experienta dobandita de-a lungul timpului, problemele rezolvate in totalitate si conceptele de mobilitate dezvoltate in toti acesti ani.

Pe langa acestea, Tente a obtinut numeroase premii, printre care se pot enumera:

  • Good design”- rolele LINEA pentru paturile de spital, care au câștigat medalia de argint, rolele LEVINA- medalia de bronz si rolele AVIANA
  • Red Dot”- premii la rolele SMILES, LINEA, INTEGRAL…
  • Interzum”- Juriul premiului INTERZUM a lăudat rolele LINEA pentru paturile de spital pentru că au reușit să combine o înălțime de instalare scăzută cu siguranța și proprietățile de funcționare ale unei role mari…
  • Universal Design”- rola de plastic LEVINA și rola INTEGRAL SMART, au câștigat premiul pentru design universal.
  • Product Design”- Rolele INTEGRA, LINEA si roata INTEGRAL SMART…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.