Ciudatele gadgeturi de calatorie

CELE MAI CIUDATE GADGETURI DE CALATORIE

Din ce in ce mai multe reusite ale tehnologiei isi fac aparitia , vrand nevrand prin accesoriile noastre in orice imprejurare.  Iata ca a venit randul si picanteriilor utile in calatorie.

Camera digitala cea mai mica din lume, are  2,6 cm pe toate laturile si cantareste 28 gr. Aceste mici dimensiuni , fac mai degraba sa para un mic obiect pentru spionaj tipic celor din razboiul rece. Fotografiile pot ajunge prin rotirea lentilelor minuscule la o rezolutie de 1600 x 1200 pixeli. Are proprietatea de a filma la 30 fps si cu o rezolutie de 640 x 480.

camera mini
Camera super mini

Alt gadget util si practic  intr-o calatorie , poate fi cantarul inteligent care va poate spune greutatea bagajului dumneavoastra.  Util atuci cand circulati cu avionul si pentru a sti limita maxima admisa in aeroporturi  . Are un display de 9 cm  dar si alerta vocala transmisa prin difuzor.  Cantareste greutati de pana la 25 kg cu o precizie de  50 grame.  Daca nu este utilizat timp de 60 secunde, se va opri pentru a mari eficienta bateriei.

cantar bagaje
cantar bagaje cu alerta vocala

Pentru necuvantatorii care fac parte din familie, in cazul in care masina nu are banchete sau parul lasat de acestea este o problema,  scaunelul cu incalzire , conectat la bricheta este solutia perfecta prin care ,, scumpetea ,, are tot confortul necesar pentru o calatortie pe vreme rece…

Scaun incalzit pentru animale
Scaun cu incalzire pentru aniale de companie

Bineinteles, nu poate lipsi din bagajerie laptopul, tableta sau smatphone-ul. Dar pentru a sti sigur unde avem conexiune Wi-Fi fara a verifica mobilul din cinci in cinci secunde, este inca inedit si disponibil tricoul care va informeaza prin liniile de semnal ca ati ajuns intr-un ,, hot-spot,,.

tricoul wi -fi
Tricou pentru semnal Wi-Fi

Mai multe detalii pe Trip And Trave lBlog

 

                                                           Advertising

                                       Daca a venit vara e clar ca este timpul de o vacanta in Delta Dunarii sau  de ce nu , chiar cele mai frumoase croaziere in Delta

Related Post

One Comment on “Ciudatele gadgeturi de calatorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.