O vila la malul marii poate fi realitatea de zi cu zi

Pentru cei care viseaza la un stil de viata mai sanatos, pentru cei care s-au saturat sa fie sufocati de traiul in apartamente, la bloc, printre betoane, ideea de a se muta la casa este ca o eliberare. Alegerea aceasta poate fi una net superioara clasicelor case, daca atentia le este indreptata spre vilelele de la malul marii. Un astfel de cartier este deja construit, poarta numele de Santa Maria Bay si indeplineste toate cerintele pe care un proprietar de casa le are in vedere.

Santa Maria Bay este de fapt un altfel de concept de casa. Sunt 3 tipuri de vile, cu suprafete de 450 si 350 mp. Luxul este definit de fiecare finisaj, de conceptul de la care a pornit ridicarea acestui complex si pana la cel mai mic detaliu. O nota distinctiva in ansamblul constructiilor din tara se refera la stilul mediteranean autentic, arhitectura fiind traditional italiana.

Vile generoase si o comunitate aparte

Poate ca una din cele mai mari si insemnate investitii le facem in camine. Aici definim confortul, familia, aici creem amintiri si prin alegerile facute inca de la inceput oferim sanse de a trai frumos, cu maxim de confort. De aceea, vilele de lux sunt un reper pentru standardele inalte. Cei interesati de vile de vanzare Constanta vor descoperi in cartierul Santa Maria Bay mai mult decat o comunitate, un loc ce cu usurinta ii face sa se simta ca acasa.

Se spune ca oamenii se adapteaza cel mai usor la locuri in care se  simt bine. Astfel se si explica de ce fata de comunitatea de aici se va crea inca de la prima vedere o conexiune aparte.

In ceea ce priveste constructiile in sine, un cuvant de baza este generozitatea spatiilor. In primul rand, toate cele trei tipuri de vile se lasa scaldate de lumina soarelui si au vedere la malul marii. Practic impresionanta panorama este nelipsita din definitia acestei locatii. Santa Maria  Bay ofera spatii ample, cu gradina, cu terase, avand si mansarda amenajata pentru a fi un loc de relaxare.

Din punct de vedere al compartimentarii, vilele au fost bine gandite incat sa defineasca luxul traiului. Cea mai mare dintre vile si anume cea de tip A dispune si de ascensor privat pentru acces facil la etaje. Sunt 3 etaje cu terase exterioare si balcoane, cu toate spatiile necesare – dormitor, living, bucatarii, zona de luat masa, bai, spatiu de depozitare, parcare.

Nu este loc de compromis intr-un mediu in care delimitam viata agitata de cea de familie, unde  dorim sa ne simtim cel mai bine, unde ne regasim si traim in armonie.

Vilelele din cartierul Santa Maria Bay sunt de vanzare si pot fi vizualizate online, printr-un tur virtual ce poate oferi experienta similara a vizionarii reale. Este poate momentul oportun sa va dati seama cat de indragostiti puteti fi de o vila la malul marii. Mai multe detalii aici.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.