Ideea de FunkStudio

funk videochatUnii percep videochat-ul ca pe un act destul de rusinos si impertinent. Altii, care sunt mai echilibrati, il vad asa cum ar trebui. Doar un mijloc de comunicare, un loc in care poti sa-ti exprimi fara nici o jena impulsurile de moment sau pe care nu-ti permiti sa le faci cu altcineva.  Si de ce nu ?

Unul dintre locurile unde poti sa dai frau liber dorintelor inchise este FunkStudio. Un loc in care oricine are parte de profesionalism, seriozitate si corectitudine. Totodata, la FunkStudio se fac si angajari videochat .

Aici poti sa discuti, poti sa arati fara inhibitii, poti sa te maturizezi chiar daca posibilitatea sa o faci pana acum nu a avut succes. Singuratatea, timiditatea , nevoia de a fi ascultat , de a impartasi probleme, dorinte sau fantezii , sunt doar cateva dintre motivele pentru care membrii unui studio pot vorbi cu modelele acestui videochat. Practic, este o conversatie cu o persoana  in fata unei camere virtuale .

Pe langa toate acestea , cel mai apreciat este modelul, persoana care va sta de vorba cu membrul  angajat in convorbirea virtuala. Aceasta persoana, modelul, va trebui sa stie sa asculte, sa inteleaga si sa se interpuna intre frustrarea membrului si dorinta acestuia.

videochat

In felul si functionarea acestuia, videochatul poate fi de gen adult sau non adult.

In componenta celui de tip Adult, este incadrata ideea de a discuta cu tente erotice intr-o ,, private session,, o camera virtuala privata, unde vor fi doar cei doi : modelul si membrul care doreste conversatia. In functie de imaginatia si intuitia fiecarui model, felul in care stie sa se faca placut, inteles si acceptat, acesta va fi platit cu o anumita suma de bani la minut.

In videochatul de tip Non Adult, pot fi discutate teme de natura sociala, psihologica, cultura generala sau depinde de dorinta fiecarui membru care intra in contact cu modelul . Si aici, ca si la videochatul de tip adult, modelele vor fi bineinteles alese in functie de pregatire, studii si aspectul fizic. Beneficiul acestui tip de videochat este ca poate dezvolta pentru membri ,diferite capacitati de conversatie dar si comunicare mai usoara , fara inhibitii si reticente.

Related Post

One Comment on “Ideea de FunkStudio

  • Faptul ca studiourile care se deschid vin cu ceva nou au mai multe sanse sa atraga atat angajate cat si clienti. In acest domeniu, noutatea este un lucru des cautat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.