O lenjerie pentru camera ta

Sezon estival, vara, vacanta, drumetii si lucruri numai ideale de facut acum, cand soarele ne imbie sa gasim aproape totul in afara de cele obisnuite si zilnice. Asa ca , daca ar fi sa-mi aleg o activitate pe care sa o practic cu drag si sa-mi convina , vacanta sau excursia ar fi cele mai potrivite.

Totusi, pentru ca intotdeauna un totusi exista fara doar si poate, sunt foarte excesiv ( eu , personal ) in privinta unor lucruri care dupa parerea mea pot pune o amprenta solida in astfel de cazuri. Intotdeauna, igiena din locurile de cazare unde imi petrec diferite sejururi , imi atrage atentia si imi da voie din prima sa dau o nota acelui hotel, pensiuni sau tabara.

Unul din factorii care m-au determinat sa accentuez aceste cercetari amanuntite in privinta curateniei si igienei, a avut un start acum doi ani, cand aflat la mare, intr- camera al unui hotel din Eforie Nord, m-am vazut nevoit ( impreuna cu familia) sa imi petrec toata noaptea cu prosopul pe perna, sub cap, numai sa nu imi intre in pori acel miros de imbacsit, statut si mizerabil. La inceput am crezut ca doar un geam deschis va face ca acel miros sa dispara , insa s-a dovedit ca este mai stapan pe situatie. Bineinteles, o reclamatie a doua zi, promisiuni ca mi se va schimba lenjeria, scuze in fata carora am ramas de neclintit. Cu banii recuperati, am fost nevoit sa parasesc acea locatie si de a cauta o noua aventura a cazarii. Mi-a atras inca de la inceput atentia ,o pensiune care emana parca  prin fatada exterioara o unda de modern, simplu si curat.

Dupa o discutie cu patronii, am cazut la invoiala sa ne cazam, insa dupa ora 12.00 , cand se va elibera o camera. In sfarsit, am luat o cheie, am intrat in camera si primul pas a fost spre lenjeria de pe pat. Imi doream cu tot dinadinsul sa nu mai fiu nevoit sa ma mai plimb in cautarea altei cazari. Nici nu a fost nevoie. Intr-adevar, finetea lenjeriilor, curatenia si eleganta , m-au facut sa ma simt exact ca intr-o reclama, unde sa ma asez pe pat sau pe fotoliu si sa ma gudur ca la gura sobei. Lenjeria pentru hoteluri din camera, aducea plusul de confort si lumina de care aveam nevoie in concediu.

lenjerie hotel

lenjerie

Dupa o serie de convorbiri cu gazdele, timp in care le-am povestit si patania cu mirosurile lenjeriilor de la hotelul cu pricina, am aflat ca acestia si-au comandat de la Brodank Comarnic  ,  una dintre firmele specializate in confectionarea  si comercializarea de lenjerii pentru hoteluri ,  pensiuni si nu numai.  Pe langa lenjerii, aflu ca Brodank, produce o gama variata de produse pentru hoteluri , perne, prosoape , saltele, pilote, perdele, etc.

Ma gandeam sa ma duc totusi si pe la hotelul infect sa le dau un pont pentru achizitionarea de lenjerii ,, curate,,…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.