Ajutorul unei agentii imobiliare

aisiel_transparentaaaSunt deseori cazuri cand alegerea in gasirea unui apartament, casa, imobil de orice fel , poate deveni o povara crancena. Fuga, stresul si mai ales lipsa cunostintelor cat de cat ajutatoare in a sti pe ce sa te bazezi si sa nu cumperi chiar orice, fac un adevarat calvar .

Stiu personal  un caz al unui prieten  care vroia cu tot dinadinsul sa inchirieze un apartament pentru copilul sau , care tocmai  ce luase la o facultate , in  Bucuresti.  Norocul lui ca o luase  cu cautatul din timp, din vacanta de vara.  Nici nu va pot spune cate esecuri a avut atunci cand tot ce gasea erau la niste preturi cu mult peste bugetul sau alocat acestui plan.

Pana la urma, a apelat la sfaturile prietenilor care l-au indrumat  catre agentii imobiliare, unde , cine stie, poate, poate.   Aluat un ziar si a gasit aisiel.ro   . A luat legatura cu un agent imobiliar. Acesta i-a prezentat o gama de oferte de unde putea sa-si aleaga , si bineinteles care se potriveau cat de cat cu cerintele sale.

Dupa consultarea listei de oferte , i-a expus agentului imobiliar care dintre acestea sunt mai acceptabile. Parca isi mai luase o piatra de pe inima si simtea cat de usor va fi  sa-si duca planul la bun sfarsit.

Cei de la agentia imobiliara i-au cerut ceva timp pentru a putea lua legatura cu proprietarii apartamentelor cu pricina  si a se interesa , bineinteles daca ofertele mai sunt active.

Tot in acea zi, agentul l-a contactat pentru a-i propune o oferta finala.  Prietenul meu, este in sfarsit usurat si primeste o oferta destul de apetisanta , as putea spune . Deja , relaxarea si-a facut loc destul in ideea ca nu va reusi.

Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Unirii - Decebal 1-1384331470

Agentul l-a invitat sa mearga intr- scurta plimbare pentru a vizita si a aprecia cateva dintre  apartamentele cautate , care i s-au parut mai  atractive. Pana la urma, nu a trebuit sa umble prea mult, deoarece , la al doilea imobil, a gasit conditiile ( si aici ma refer si la pret )  la care se astepta. O afacere care i-a fost pe plac. Dupa incheierea contractului, a respirat linistit si i s-a parut ca minunile stau in agentiile imobiliare.

Cand am vorbit cu el , a tinut mortis sa-mi spuna ca baiatul sau si inca un prieten, care a luat la aceeasi facultate, vor avea conditii extraordinar de bune .

– Cum asa, zic ? Spuneai ca nu gasesti si pace !!!

– Am indraznit sa aleg o Agentie Imobiliara, si am gasit Aisiel Imobiliare  . Poate nu-ti vine sa crezi , dar intr-o zi, oamenii aia au facut totul pentru a gasi ce cautam. Intr-adevar, profesionisti…

Este clar ca cei care fac obiectul unui astfel de job, sunt clar, oameni specialisti, documentati si bine informati. deseori, auzeam destule vorbe negative cu privire la comisioanele percepute de agentiile imobiliare. Nu stiu cat de mari sunt, insa prietenul meu care si-a gasit apartamentul de inchiriat mi-a spus si m-a asigurat , ca nici pe departe , nu este ceea ce pare.  Oferind si consiliere , acestia iti pot recomanda si ce pret poate fi oferit in urma evaluarii imobilului. Chiar daca este vanzare, cumparare sau inchiriere, agentii specializati iti vor explica si se vor asigura ca ai inteles 100% din ceea ce vrei sa faci.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.