De ce it-sh

428594_201669656601925_1865583088_n IT-SH.ro , este unul dintre putinele siteuri si magazine online care vand, intretin si fac posibila functionare a gadgeturilor si deviceurilor din viata noastra.  produse care sunt importate direct din Franta, Anglia,Germania, Olanda, care reprezinta stocuri nevandute sau refuzate de marile companii.

Dintre acestea, calculatoarele second hand,sisteme PC second hand,imprimante , laptopuri si accesorii second hand.

Pe langa toate acestea, IT-SH.Ro, comercializeaza si produse noi, multifunctionale, tablete,laptopuri si PC-uri.

Cu entuziasm, cei de la It-sh.ro, organizeaza un concurs cu premii , constand in calculatoare, imprimante si bineinteles, premiul cel mare , un laptop Lenovo ThinkPad IBM.

Un concurs adresat bloggerilor  si  care consta in a scrie un articol despre ce inseamna un gadget si de ce isi doreste acel device prin intermediul concursului de pe it-sh.ro.

In articol , bloggerul va mai trebui sa prezinte de ce doreste sa participe la concurs,  sa-si aleaga unul dintre premii si sa spuna cum va folosi gadgetul  pe care si-l doreste . In afara de aceasta , poate prezenta si alte teme relevante care sa aduca un plus pozitiv asupra concursului si siteului it-sh.ro.

Perioada in care se desfasoara concursul este : 11 Nov- 30 Nov/ 2013

Castigatorii vor fi anuntati in ziua de 5 Decembrie 2013.

Bloggerii care vor participa la concurs, se pot inscrie  pe  IT-SH.RO /Concurs   , unde vor trebui sa lase un comment cu Nume- Prenume- Email Si Url  ( pagina cu articolul participant la concurs).

In momentul in care articolul este moderat si aprobat, acesta va fi publicat pe pagina de  Facebook al it-sh.ro  ,  de unde bloggerul va trebui sa si-l promoveze prin uzualul Like&Share, sa-l imparta cu prietenii si sa fie votat de catre acestia.

Articolul cu cele mai multe like-uri si cele mai votate, va primi premiul cel mare, un laptop. Asa ca bloggerul, va trebui sa-si puna la grea incercare creativitatea, deoarece se puncteaza si atractivitatea articolului.

Asta poate fi ca si o incurajare si apreciere din partea organizatorilor acestui concurs.  De retinut ca se vor verifica Like-urile  si share-urile   generate automat. Si daca nu deranjeaza , nu strica nici un like al paginii de facebook al celor de la it-sh.ro. Asta, asa , ca si apreciere pentru efortul depus , organizare si seriozitate .

Related Post

One Comment on “De ce it-sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.