AllView forever ?

Da, gadgeturi si tot gadgeturi. Despre asta vorbeste toata lumea si cea mai mare atentie se sincronizeaza odata cu tehnologia de ultima ora.

Raman totusi sa admir in continuare cate ceva din productia autohtona si anume  AllView si anume smartphone-ul P6 Quad.

P6 Allview

Astfel de tehnologie, este dezvoltata acum prin  smartphone-ul P6 Quad. Rezultatul unui update de hardware la P6 Stony, procesorul Quad Core Cortex A7, da noului  gadget noi performante si asigura viteza cea mai sigura de procesare, gen filmare la rezolutie HD si viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.

Ca toate celelalte sau majoritatea telefoanelor Allview,  P6 Quad dispune de Dual Sim, display luminos HD Super Armoled de 4,65 inch, camera de 8 MP, cu functii ca HDR. Poti urmari si pagina specificatiilor tehnice ale telefonului .

Din numeroasele utilitati, jocurile 3D, paginile web incarcate rapid fac sa simti ca ai la indemana un minilaptop sau o tableta ingenioasa.  Formele elegante si designul ultra sim, grosimea de numai 8,6 mm , greutatea de 131 gr, fac un gadget usor de manevrat si comod in aplicatii.

Printre atractivele si urmatoarele functii , se poate aprecia functia de deblocare faciala. Deci clipesti si securitatea telefonului si informatiilor este deosebit de crescuta. Inteligent, nu ?

functie faciala

Va urma…!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.