Expertul in resurse umane

Nu putine sunt cazurile cand numerosi muncitori, lucratori in firme sau institutii s-au confruntat cu indiferenta, incompatibilitatea sau incapabilitatea celor din cadrul birourilor de resurse umane. Au fost si exista cazuri cand omul a vrut sa-si verifice orele lucrate, pontate sau nepontate, programarea unor concedii sau zile libere si au fost lasati cu capul in soare, fara vreo lamurire concreta . Chiar am ramas surprins sa aflu ca un fost lucrator in cu totul alt domeniu, cu o facultate licentiata nu tocmai in administratie si resurse, a devenit dupa ceva timp seful  unui birou de profil al unei institutii.

Sincer, te invarti ca un caine in jurul cozii si nici nu stii despre ce sa-i spui omului atunci cand vine sa-ti ceara un pontaj, o grila desfasurata de salarizare, un grafic lunar sau anual de lucru. Toata ideea si salvarea ar putea veni de la cineva mai in varsta, cu vechime sau mai experimentat in domeniu. Un program util pentru astfel  de  organizari este timesheet software , unde analiza timpului de munca si libere ale angajatilor sunt mult mai bine organizate si tinute sub control .

resurse umane

Totusi, (pentru ca intoteauna exista un totusi) ,  salary calculator, vine in ajutorul lucratorilor din cadrul birourilor de Resurse Umane , fiind totodata un soft, un program expert in salarizare. Un program flexibil, usor de configurat , dat fiind ca nu pot exista doua firme la fel. Stiind ca resursa cea mai importanta a unei companii sunt oamenii, timpul alocat acestora trebuie sa fie complet, eficient si platit . Astfel, consultantii  Human Resources Management ai firmei, va pot asista cu diverse solutii, expertize , beneficiind astfel de abonamente helpdesk si solicitari ocazionale.

Totodata , consultantii hr consulting Romania, ofera asistenta pe toata durata inspectiilor ITM si pregatirea companiei in fata autoritatilor, consultanta in domeniul legislatiei muncii, si ce este cel mai important, solutii in interpretarea corecta a prevederilor legislatiei muncii.

Pe langa toate acestea aici  se organizeaza si diferite tipuri de traininguri , seminarii in care dezbat modificari legislative,  workshop-uri tematice cu studii de caz, discutii  cu specialisti in resurse umane despre aspecte legislative si modalitatea in care acestia isi pun aplicatiile in practica.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.