Gadgetul, o pasiune

evoMAGSunt impresionat la felul si viteza in care evolueaza tehnologia, accesoriile , optiunile si updateurile pe care aproape zi de zi, specialistii isi dau nebunatica silinta sa le faca din ce in ce mai puternice si mai performante. Utile sunt atat PC-urile, laptop-urile , notebook, tablete si mai nou, chiar am vazut undeva un stil titpic de a face blogging si a lucra de pe un device mobil, o tableta sau un smartphone.

Greul calculator, PC -ul de acasa, pare ca pierde destul teren in favoarea acelor gadgeturi mobile, disponibile acum in marimi si performante destul de bune , lasand in urma spatiul de la birou  VS oriunde afara, in cafenea, la terasa sau in natura.

Bine, bine, exista, sunt excelente dar care sunt cele mai bune si unde le gasim la preturi cat mai optime in raport calitate/pret.

Obisnuiesc sa ma abonez  pentru a afla diverse noutati, cu privire la aceste tehnologii, poate cine stie…  Si printre multitudinea de newslettere, primesc si noile promotii sau reduceri al  celebrului deja   .

Daca tot ma rugase cineva sa-i gasesc o oferta la un  Laptop Samsung , imi fac cumva timp si imi arunc privirea peste cele ce se numeau pe magazinul online, Promotii…

Imi atrage atentia designul superb al unui Laptop Samsung ATIV Book 9 Lite. Subtire, cu un aer distins de eleganta , isi duce mai departe renumele de gadget superior.

Laptop Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K02RO Alb 2.jpg.600

imi continui vizita si ofertele, gama variata de produse imi provoaca parca starea de furnicaturi pe sira spinarii. Trec prin toate numele de laptopuri si ajung la un  Laptop Sony VAIO  Fit  , un produs ce marcheaza intimitatea si confortul la care esti supus in preajma lui.

Daca vrei sa fii un adevarat lider si sa atragi invidia tuturor, cu acest Sony vei capata un aspect special…

Laptop Sony VAIO Fit E SVF1521C6E.jpg.600

Pana la urma , divertismentul, imaginile si grafica de ultima generatie fac din aceste noutati  performante deliciul si placerea de a trai din plin , intr-o lume cat mai plina si mai usoara de adoptat.

Dupa cele urmarite mai sus , imi rezum purin timp pentru a trece si printre ,, rafturile,, micilor placeri, tabletele  pe care altii le pot ascunde prin buzunare , altii pot fi in trend filmand sau fotografiind cele mai frumoase lucruri . Daca ar fi sa raspund , sa fiu sincer, nu as spune ca sunt un fan, dar gama de  tablete Allview  , imi sunt cele mai pe plac si la nivelul bugetului.  Eu personal, pe langa tableta Allview pe care o detin, mai am in colectie multe alte mici  gadgeturi din dotarile si realizarii Allview.

Parasesc EvoMag, in speranta ca este si va fi in continuare o oportunitate in alegerea de mici placeri ale tehnologiei…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.