Fie vreme buna, fie vreme rea

As incepe cu un Brrrr, la cum se prezinta frumoasa toamna, in special pe timpul noptii. Ziua, e cat se poate de placut, insa odata cu lasarea serii, aerul parca are si acel miros polar, de iarna rece. Cand spun polar, ma duc cu gandul la acele articole de imbracaminte care au textura moale, calduroasa, ideale atat in viata de zi cu zi, dar mai ales, daca vrei sa simti o ”imbratisare calda” pe dedesubt in calatorii, in drumetii, in sesiunile de trekking sau in alte imprejurari.

Gasesti aici toate articolele ”polar’ in functie de activitatile preferate

Insa nu poti sa te prezinti in imediata iarna, mai ales daca esti o persoana activa, cu te miri ce incaltaminte, fara sa te simti protejat. Stiti zicala aia: ”Fie vreme buna, fie vreme rea, frigul tot de la picioare te ia’‘!! Asa ca de cele mai multe ori, cel mai mare pret trebuie pus si pe papucasii nostri, cu care sa fim siguri ca razbatem prin iarna, usoara sau grea. In cazul nostru, bocancii de calatorie, trebuie sa fie bine realizati, de calitate si materiale superioare, impermeabili, usori si aderenti.

In ultimul timp, am observat ca tot mai multa lume se axeaza pe calatorii, pe cautarea unor locuri unde drumetiile sunt parte integranta, pe multa miscare. Si asta nu va ci si iarna. Si atunci, clar trebuie sa pornim de la un echipament adecvat, atat vestimentar cat si accesorii uzuale. De la rucsac, haina de ploaie, manusi. In functie de factorii meteo, de capriciile vremii care in ultimul timp sunt tot mai schimbatoare, trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere.

Pst! Pe Decathlon, au loc cateva privilegii acum, transformate in REDUCERI, sau ceva cu prim pret tehnic.

Ce inseamna Prim Pret Tehnic?

Produsele cu cel mai mic pret din fiecare categorie dedicata unui sport, care beneficiaza de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta sa practici sportul preferant in confort si de plinca siguranta.

Vezi reducerile de Prim Pret Tehnic

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.