Cum inteleg turismul

getimage.ashx1De obicei , nu ma rup in doua cu reclamele si comenzile online, rezervarile si accesorizarea mofturilor de tot felul in materie de turism. Pana acum ma pot lauda doar cu niste concedii facute prin Romania si pe alaturi… putin.

Din ce in ce mai mult , imi dau seama ca prind contur, prind la public diverse idei in materie de concedii sau sejururi, care mai de care mai indepartate si mai deocheate. Care vrea prin nu stiu ce laguna albastra din Corfu, care cauta dinamica unui joc distractiv in Turcia si asa mai departe.  Ideea este ca toti visam la un tip de vacanta Grecia , acolo unde poti sa dai mana cu zeii, sa asculti balade si legendele renascute ale Olimpului, si alta bine-dispunere ar aduce o  vacanta Turcia , unde Pozi face rezervare aici! ,ideala pentru a afla de ce a ajuns sabia lui Stefan cel Mare acolo sau daca intr-adevar, povestea lui Suleiman Magnificul este adevarata asa cum se promoveaza in binecunoscutul serial.

Pentru mine, o astfel de oportunitate ar fi ideala. Si cel mai usor este atunci cand simti ca poti avea incredere in firma la care poti comanda,  si de ce nu, sa-ti adaptezi comanda la buget si nu invers. Ideea este ca pentru a fi cat mai degajat in alegere, sa-ti poti plati cu cardul online  rezervarea, sa poti primi pe e-mail documente sau contract de prestari servicii in cadrul firmei la care  apelezi, sa ai o gama cat mai larga de oferte si totul va merge de la sine. Si , mai credibil pentru mine ar fi daca pe site-ul respectiv ar mai fi si destul de numeroase pareri de la clientii care au mai apelat la serviciile de turism. Cam asa vad eu oportunitatea si felul in care as fi convins sa apelez la a-mi face rezervare de concediu de pe un site-magazin online de turism…

Unul dintre multele siteuri de profil care mi-au atras atentia in ultimul timp, este DirectBooking.ro, unde de ce sa nu recunosc , gama de oferte fac acea neintelegere intre a vrea si  dori totul.  O agentie de turism care opereaza practic prin intermediul unui portal online.

Cu peste 74000 oferte din Romania si din strainatate, aici , oricine poate afla informatii detaliate despre destinatia dorita,  conditiile de cazare  si obiective turistice din zona.  Informatii complete, achitare direct prin site, documente  de calatorie , factura fiscala si voucherul , nu fac altceva decat sa ureze oricarui devorator de turism : Bon Voyage…!!!

Aici gasesc ca se pretind comisioane mici, ajustate intocmai pentru a fi pe masura ofertelor dorite de clienti.  Un portal care coopereaza cu hoteluri afiliate si tour operatori cat mai diversi.

Un site si un portal, o agentie de marketing care isi doreste sa vanda cat mai multe pachete turistice online, la costuri minime, cu oferte deversificate, optime tuturor si potentialilor clienti . DirectBooking, isi doreste intr-adevar sa devina unul dintre cele mai utilizate  magazine de turism online, punand in directa legatura atat turistul cat si reprezentantul hotelului ales, astfel incat sa poata negocia si sa-si poata vedea poate , un vis demult gandit, acum implinit…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.