Idei calduroase de la Ferroli

Cineva spunea ca daca vrei sa te incalzesti bine iarna, trebuie sa-ti iei masuri din vara. Si pe buna dreptate, omul chiar confirma cu aceste spuse. Este destul de jalnic sa ai probleme cu vre-un utilaj de incalzire pe timpul iernii, sa astepti pana gasesti o piesa sau mai rau, sa te trezesti ca  va trebui schimbat sau sa-ti cumperi unul nou.

Si tocmai ce spuneam, toate acestea se intampla atunci cand ti-e lumea mai draga sau gerul mai tare si iute. Practic, ideile nu intarzie sa apara si cei de la Ferroli par sa fie in asentiment cu necesitatile noastre.

In primul rand , unul dintre mijlocul cel mai inovator , fara costuri ulterioare privind aportul de energie, de incalzire a unei locuinte, case sau apartament , este fara nici o indoiala panoul solar. Dintre aceste panouri de la Ferroli sunt de remarcat panourile Ecotube New cu tuburi vidate heatpipe.

panou solar ferroli

Intotdeauna, aceste panouri vor fi conectate la un sistem de apa calda menajera ( boiler, cazan, centrala) . Sunt panouri rezistente pe timpul iernii, functioneaza chiar si atunci daca unul sau mai multe tuburi s-au spart, tuburile pot fi inlocuite destul de usor.

Alta optiune in cadrul aparatelor de incalzire ar fi achizitionarea unei centrale termice pe lemne , unde singurul mijloc de functionare consta in achizitionarea de lemne sau diferiti peleti.

Sincer, pe mine m-ar incanta un semineu de la Ferroli, care sigur da un aer de relaxare si confort intr-o camera sau salon. Cine are, bineinteles…

foto semineu ferroli

Alt produs folositor marca Ferroli ar fi o pompa de apa. Sa fiu mai explicit, o pompa de caldura apa-apa. Acestea utilizeaza caldura stocata din apa existenta  in sol , bineinteles daca aceasta se gaseste in cantitati suficiente si la adancimi accesibile.

Deci, pana la urma, mergem pe ideea proverbului binecunoscut cu Omul gospodar isi face….

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.