Lucruri mari pentru micuti

Erau vremuri cand cei mici, nou nascuti sau de-abia ce stapaneau putin din arta mersului pe jos, sa fie deseori incantati de ceva ce parintii le incropeau din te miri ce, sau deloc. Eu unul nu-mi amintesc sa fi vazut ( pe vremea mea) ceva de genul premergatorului, sau carut cu tot felul de buzunare,frane sau suspensii . Masina sa fi avut ai mei si cred ca scaunul auto era o idee care pe atunci aproape ca nu exista.

Nu mai vorbesc de caruselele care ar fi putut sa ma binedispuna  atunci, asezate deasupra patutului. Care patut, acum vreo… multi ani , era de forma,, intre perne,,.

Plimbarile se faceau de genul ,, tine-l tu,, sau ,, mai da-l la mine,,. De multe ori, ai mei erau nevoiti sa caute bancile din ce in ce mai des pentru odihna binemeritata a bratelor si picioarelor .

Cu timpul, banuiesc ca cei care au intampinat astfel de probleme in ceea ce  priveste un mijloc de locomotie si corvoada de a face bicepsul cat mai mare in timp ce-si transporta copilul, au fost nevoiti sa faca ceva si sa ia initiativa. Asa , apare un carucior pentru modern pentru copii , simplul mod de a-l lasa nestingherit prin casa intr-un premergator ( probabil cea mai buna alegere ) mijloace de urmarire si siguranta precum interfon sau babyfon pentru camera celui mic, sau scaunele pentru transport auto.

Plimbarile, sunt mult mai relaxante in carucioare pentru copii moderne, de diferite tipuri cum ar fi carucioare 3 in 1 . De ce 3 in 1 ? Pentru inegalabilul mod in care se pot transforma in multe idei de transport, care pot fi utilizate si adaptate la confortul parintilor cat si a celor mici.

carucior-elite-3-in-1

Carucioarele 3 in 1 se pot transforma ata intr-un carucior sport si usor de manevrat , in landou si scaun pentru masina care aduce o mai mare siguranta pe timpul voiajului. Toate acestea intr-unul singur , lucru care transforma confortul celor mici in  usurinta grijilor celor mari…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.