Am groapa mea

Nu stiu cati dintre conducatorii auto nu se confrunta cu situatia demna de invidiat ale gropilor de pe sosele. Eu unul , m-am cam saturat si nu stiu pe cine sa mai injur. Si chiar daca as face-o, tot degeaba.  Prin toate cotloanele circulate sau nu ale orasului, vrei nu vrei, iti dai silinta sa inveti cele mai elegante moduri de slalom cu masina.

Toate au un raspuns din partea oficialilor si pe care cu siguranta suntem satui sa-l auzim : apa dom’le, apa adunata de la topirea zapezii, conditiile si inghetul de peste iarna. Si ani la rand omul plateste  robotic  taxe de drumuri, rovignete, dar care nu aduc practic nici o satisfactie conducatorilor auto, si din urma carora raman doar chitantele ratacite prin torpedourile masinilor.

Vazusem mai demult pe un site un mod inedit de ,, a face gropi,, pe sosele. Bineinteles , nu in Romania. Niste baieti, responsabili cu siguranta celor aflati in trafic, care arnjau frumusel pe sosea niste autocolante care imitau de-a dreptul o groapa. Noi nu avem nevoie de asa ceva . Le avem live si nici nu mai e nevoie de angajati care sa faca asta.

Autocolant pentru limitarea vitezei... La altii .
Autocolant pentru limitarea vitezei… La altii .

Curios si intrigat totodata, mai caut si vad pe alt site niste baietasi , tot de prin alte parti frumoase ale lumii,care demonstreaza cum se distreaza ei , de parca alta treaba n-ar avea, vanand si astupand gropile din oras. ,, Oameni nebuni,, ma gandesc, obisnuit cu simpaticele gropite de la noi.

Oare noi nu suntem demni sa meritam  asa ceva…?
Cauti utilaje de constructii ? Nimic mai simplu . Dezvolta-ti afacerea cu utilaje de cea mai noua generatie. Modele de diverse de basculante si dumper pe senile

Related Post

4 Comments on “Am groapa mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.