Ce inseamna de fapt sa fii model de videochat in Romania

Desi se vorbeste mult despre studiourile de videochat din Romania, foarte putini stiu cu adevarat ce se intampla intr-un studio profesionist din Bucuresti. Foarte multi romani au idei preconcepute despre modelele de videochat pentru ca nu au avut niciodata ocazia sa intre   intr-o camera de studio si nici nu au discutat cu persoane implicate direct in acest tip de activitate.

Adevarul este ca piata mondiala de videochat este estimata la ora actuala la aproximativ  10 miliarde de dolari pe an, iar cea din Romania se ridica la 100 de milioane de euro anual. Insa castigurile din acest sector sunt in continua crestere si s-ar putea dubla in urmatorii ani.

Dincolo de ceea ce auzi despre videochat la stiri sau pe la prieteni, lucrurile stau de fapt cam asa: dupa ce te prezinti la un interviu unde ti se prezinta programul de lucru, detaliile financiare si regulile studioului, tu decizi daca chatul este pentru tine sau nu.

Daca te hotarasti sa te angajezi la noi la studio, beneficiezi initial de o sesiune foto-video profesionala (ai nevoie de poze pentru profilul care ti se va crea pe site-urile de specialitate), precum si de training de specialitate din partea unui model experimentat, ti se intocmesc formele legale de angajare si apoi vii la munca.

In general, fetele care fac performanta la Art Studio sunt cele dedicate si care sunt dispuse sa investeasca timp si efort in ceea ce fac. Evident, sarmul personal este un mare atuu, la fel si imaginatia si capacitatea de a capta si a pastra atentia interlocutorului. Daca vorbesti bine limba engleza, ai mari sanse sa fii un bun model de videochat.

In ceea ce ne priveste, la noi in studio vei avea ocazia sa lucrezi cu o echipa de profesionisti care iti vor pune la dispozitie elementele necesare pentru ca tu sa faci performanta : costume, camere tematice, lectii de limba engleza, indrumare permanenta din partea modelelor mai vechi si suport tehnic. Noi suntem o echipa tanara si entuziasta pentru care munca in studio inseamna seriozitate, dar si buna dispozitie. Avem grija ca angajatele sa se simta bine, sa fie rasfatate si relaxate. Iti oferim modalitati de a deveni si mai frumoasa prin serviciile complete de infrumusetare si ingrijire corporala oferite si suntem mereu acolo de cate ori apare vreo problema.

La Art Studio te vom invata sa-ti valorifici la maxim puterea de seductie si sa devii o adevarata maestra a comunicarii virtuale prin intermediul camerei.

Related Post

4 Comments on “Ce inseamna de fapt sa fii model de videochat in Romania

  • Consider ca trebuie sa ai si o anumita inclinatie catre acest domeniu, adica nu toate persoanele pot fi modele de succes in ideochat si cred ca acest lucru a fost dovedit.

    Reply
  • Nu neaparat, cred ca te si poti adapta domeniului. In definitiv nu e nimic complicat atata timp cat intelegi cum functioneaza si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le scoti in evidenta.

    Reply
  • Sa fii model in romania nu mai e un lucru atat de ciudat, cel putin nu cum era la inceput. Iar acum ca sunt multe persoane care vad imbunatatirile in viata celor care au optat pentru a fi model de videochat, a facut sa creasca cererea pentru acest loc de munca, un lucru deloc rau.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.